Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu, açıklamasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çalışmalarını övdü. Kredi borcu olan balıkçılara da 'borçları sileceğiz' çıkışında bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Kılıçdaroğlu, açıklamasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çalışmalarını öve öve bitiremedi. "İstanbul'daydım. 10 metro inşaatı aynı anda devam ediyor. Finans kaynaklarının tamamını sağlamış durumda. Hiç kimsenin gerçekleştiremeyeceği projeleri gerçekleştiriyor." dedi. Kılıçdaroğlu, kredi borcu olan balıkçılara da 'borçları sileceğiz' çağrısında bulundu

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu, açıklamasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çalışmalarını övdü. Kredi borcu olan balıkçılara da 'borçları sileceğiz' çıkışında bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından öne çıkan satır başları şöyle oldu:

Gençler sizin hayalleriniz benim hedefim olacak. O hayellerin tamamını gerçekleştireceğim.

Üsteğmen Ömer Delibaş şehit düştü. Ailesine başsağlığı diliyorum.

İstanbul'daydım. 10 metro inşaatı aynı anda devam ediyor. Finans kaynaklarının tamamını sağlamış durumda. Hiçkimsenin gerçekleştiremeyeceği projeleri gerçekleştiriyor.

İstanbullular Ekrem başkan gibi bir başkana sahip oldukları için son derece mutlulular. Akaryakıt zamları dolayısıyla haksız eleştiriyle karşılaştı. Elektrik, akaryakıt zammı yaparsın. Belediye hayatiyetimizi sürdürelim diye yaptığında kıyameti koparırsın. Emin olun bu iktidarı anlamıyorum. Hangi belediye başkanı zam yapmak ister? Buna ikiyüzlülük derler.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu gece 23'de evinden alındı. Bunlar açıklama yapmışlardı. 'Gece baskınları olmayacaktır' diye. Bunlar yapamazlar. Bunlar demokrasiyi getiremezler. Bunu getirecek olan biziz, Millet İttifakıdır.

Genç bir üniversite öğrencisi de önce tweet attı diye önce gözaltına alındı sonra hapse atıldı Alp Emeç. Sakın moralini bozma, bugün hapishanedesin ama yarın çocuklarına verdiğin demokrasi mücadelesini bu örnekle anlatacaksın. Moralini bozma, gözlerinden öpüyorum. Bu ülkenin bütün aydınlık insanları senin arkanda.

İktidar olduğumuzda ilk bir hafta içinde balıkçıların kredi faizlerini sileceğiz. Denizcilik ve Balıkçılık Bakanlığı kuracağız. Sizin de bir muhatabınız olacak.

Turizmcilerimizin önünde engel olmasa Türkiye'yi turizm cennetine çevirebilirler. Yeter ki engel olmasın. Olağanüstü zengin bir coğrafyamız var ama gelen turist sayısı az. Bütün bunlara rağmen mücadele ediyorlar. 1.5 milyon insanımız turizm sektöründe çalışıyor. Bacasız sanayi dediğimiz bir alan aslında turizm. Demokrasinin, hoşgörünün olduğu yerde turizm canlanır. Bu iktidar dolara mecbur olduğu için turizme kapılarını açıyor. Hiç meraklanmayın, siz de bekleyin çünkü geliyor gelmekte olan. Asla unutmayın bunu.

Açlık sınırı 4 bin 928 lira. Asgari ücret 2 bin 253 lira. Saray ayrı havalarda. Saray ve şurekası ceplerini doldurmakla meşgul. Ne emekliyi ne asgari ücretliyi düşünür. THY'ye yandaşlarını atadılar, onlara yüzde 190 huzur hakkı zammı zammı yapıyorlar. Asgari ücretli, emekli kardeşim adalet duyguna, vicdanına sesleniyorum: Sen kahveye bile gidemezken huzur hakkına yüzde 190 zam yapmak doğru mudur?

KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN'IN "BUNLARI GÖNDERMEYECEĞİZ" AÇIKLAMASINI HATIRLATTI 
24 saat içerisinde Emevi Camisi'nde namaz kılacağız' açıklaması yaptılar. Bu lafı ettiler, bir süre sonra 3,8 milyon Suriyeli Türkiye'ye gelmiş. Bu devlet anlayışına bakar mısınız? Gitmek isteyince Avrupalılar bizimle masaya oturdu, 'Bunlar sizde kalsın, bize gelenleri iade edeceğiz. Size para vereceğiz siz bakın' dediler. Geri Kabul Anlaşmasını imzaladılar. 3,8 milyon Suriyeli hapiste. Dünyada hangi devlet böyle yönetilir? Biz neden 3,8 milyon Suriyeliye bakmak zorundayız? 50 milyar dolardan fazla para harcandı, nereye gitti bu para? 

Bunun üzerine anket yaptı, bir açıklama yaptı. 'Tek başına bırakılmış olsak da Suriyeli kardeşlerimizin dönüşü için gerekli gayreti göstereceğiz' diyor. Nasıl bir omurga bu, 180 derece nasıl dönüyorsun? Biz onları özgür iradeleriyle göndereceğiz.

Bunlar olurken Bahçeli ne diyor demiştim, o da açıklama yapmış; 'Demografimizi düşünmek zorundayız. Misafirlik süresi sınırlıdır. Bayramda ülkelerine gidenlerin dönmesine gerek yok.' 

Bunun üzerine anket yaptı, bir açıklama yaptı. 'Tek başına bırakılmış olsak da Suriyeli kardeşlerimizin dönüşü için gerekli gayreti göstereceğiz' diyor. Nasıl bir omurga bu, 180 derece nasıl dönüyorsun? Biz onları özgür iradeleriyle göndereceğiz. Bunlar olurken Bahçeli ne diyor demiştim, o da açıklama yapmış; 'Demografimizi düşünmek zorundayız. Misafirlik süresi sınırlıdır. Bayramda ülkelerine gidenlerin dönmesine gerek yok.' Bunlar gidecek, gelecek de. Bunun sorumlusu senin desteklediği Süleyman Soylu'dur. Bizim sınırlarımızı yol geçen hanına dönüştüren odur. Adam uyuşturucu baronlarıyla fotoğraf çektirmekten zaman bulamıyor, ne yapsın? İçişleri Bakanı zaten yok hükmünde. Göç İdaresi ile Jandarma birbirleriyle atışıyor. 

Sayın Bahçeli bunların tamamı bayramlaşmaya Suriye'ye gidecekler, sonra da dönecekler. Bunları getirecek olan kişi de Süleyman Soylu. O işten sorumlu olan, senin de desteklediğin kişidir. Sınırlarımızı yol geçen hanına döndüren kişi de odur. O kişinin mültecilerle ilgisi yok, onun bütün işi uyuşturucu baronları ile fotoğraf çektirmek. Zaman bulamıyor, ne yapsın adam. İçişleri Bakanı zaten yok hükmünde. 

MAN ADASI DAVASI 
Erdoğan itiraz etti, açıkladığım belgelerin sahte olduğunu söylediler. Dava açıldı, Erdoğan ve ailesi tarafından davalar açıldı. Bu mahkemelerdeki hakimleri değiştirdiler. O hakimler tazminata mahkum ettiler. Erdoğan yine coştu. Bölge mahkemesine gittik, başkan ve üyelerini de değiştirdiler. Sonra Yargıtay'a geldi. Onlar kararlarını verdiler.

Bu devlete vergi vermemek için şirket kuruyor, sıfır vergi. Emekli, işçi, memur herkes vergi veriyor. 5 kuruş vergi vermeyen de Erdoğan, ailesi ve yandaşları. Ağrıma giden de budur. Bunu dile getirdim ki, gereğini yap. 2006-2022 vergi cenneti ülkeleri listesini yayınlamıyor. Damat dışardan para getiriyor, kardeşi para getiriyor. Açıklarsa vergilenecek. Bundan kim cesaret alıyor uyuşturucu baronları. Bunun üzerine tekrar dava açacak sanacak ki korkacağım.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin