Kemal Kılıçdaroğlu: Ben de insanım benim de canım var

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu 2. tura kalmasının ardından çekilme kararı aldı. Ancak orada bulunan engel oldu. O anlara şahit olan gazeteci Mustafa Yavuz yaşananları TV100'ün ses getiren programlarından Taksim Meydanı'nda anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu: Ben de insanım benim de canım var

CHP’nin 38’inci Olağan Kurultay’ında ilk tur oylamasında CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in gerisinde kalmış ve adaylıktan çekilme tartışmaları yaşanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun ilk önce çekilme kararı aldığı daha sonra partililer tarafından engellendiği ortaya çıktı.

Seçim ikinci tura 18 oyla kalmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun birinci tur sonunda geldiğinde yaşanan gazeteci Mustafa Yavuz Taksim Meydanı'nda şunları anlattı:

Kemal bey odaya çekilme noktasında kararlı gelmişti. Odaya gelince orada bulunanlar çekilmeme noktasında tepki gösterince Kemal Bey, "Ben de insanım, benim de canım var. Hep siyaset bir yere kadar." dedi. Çekilmek istediğini belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin