Kazım Koyuncu’nun hayatı beyaz perdede

Kazım Koyuncu'nun hayatını anlatan "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" isimli film, bu yıl sanatçının doğum gününde vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
Kazım Koyuncu’nun hayatı beyaz perdede

Onur Aydın’ın "Yağmur-Kıyamet Çiçeği - Kazım Koyuncu, Trabzonspor ve Çernobil Faciası" adlı kitabından beyaz perdeye aktarılan ve kanser hastalığı nedeniyle 33 yaşındayken aramızdan ayrılan Kazım Koyuncu’nun hayatından bir kesiti konu alan "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" filmi, sanatçının 43. doğum günü olan 7 Kasım tarihinde vizyona girecek.



Yağmur - Kıyamet Çiçeği filminin çekimleri Hopa'da, Kazım Koyuncu'nun doğup büyüdüğü köy olan Pançol'da devam ediyor. Çekimlere Kazım Koyuncu’nun annesi Hüsniye Koyuncu ve babası Cavit Koyuncu da eşlik ediyor.



Çekimler sürüyor

Yapımcılığını Gülay Kuriş’in üstlendiği filmin yönetmenliğini kitabın da yazarı olan Onur Aydın üstlendi. "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" filminde, Kazım Koyuncu’nun hayatının yanı sıra Çernobil faciası, yabancı kadın ticaretinin doğuşu ve Trabzonspor’un 1995-1996 yılında bir golle şampiyonluğu kaçırması da konu ediliyor. Filmde, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Devrim Saltoğlu, Sevtap Özaltun, Erkan Köstengil, Sait Genay, Settar Tanrıöğen, Hüseyin Avni Danyal, Elena Viunova ve Serap Aksoy gibi isimler rol alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin