Kazı kazanla milyonlar kazandı, şimdi lağım basan evde oturuyor: 'Param için benimle berabermiş, aşk bitti'

Kayseri'de hamallık yapan 54 yaşındaki Mustafa Oytun, 1998'de oynadığı kazı kazandan 7,5 milyar lira ikramiye kazandı. Parayı 8 yılda bitiren Oytun, şimdilerde bodrum katta sürekli lağım basan bir dairede yaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kazı kazanla milyonlar kazandı, şimdi lağım basan evde oturuyor: 'Param için benimle berabermiş, aşk bitti'

Kayseri'de hamallık yapan 54 yaşındaki Mustafa Oytun, 1998 yılında oynadığı kazı kazandan 7,5 milyar lira kazandı. Evli olmasına rağmen başka bir kadınla aşk yaşayan Oytun'un milyonerliği fazla uzun sürmedi.

Sabah gazetesinden Ali Altuntaş'ın haberine göre  8 yılda parası biten Oytun, şimdi zihinsel engelli oğluyla birlikte bodrum katta sürekli lağım basan bir dairede yaşıyor:

"O zamanlar aşık olduğum kadın bana neredeyse her gün kuşbaşı et ile kıyma aldırırdı. 8 yıl kendimize ziyafet çektik. Hazıra dağ dayanmaz derlermiş, dedikleri gibi oldu. Sonra paramız bitti. Son olarak elimde kalan daireyi de sattık ve onun da parasını harcadık. Şimdi kafam rahat. Bulursam yiyorum, bulamazsam yatıyorum. Fakirlik hepsinden iyi. Dünya malı dünyada kalır.

'ŞİMDİ İLK BAŞLADIĞIM YERDE BİLE DEĞİLİM'
Beni sevdiğini zannettiğim kadın, 8 yılın sonunda para bitince terk etti. Meğer benimle param için berabermiş. Para bitti, aşk bitti ve herkes kendi yoluna gitti. Piyangonun parası kimseye hayır getirmiyormuş onu öğrendim. Şimdi ilk başladığım yerde bile değilim. Eskiden hamallık yapıyordum, şu an onu da yapamıyorum. O yediğim etler nedeniyle yüksek tansiyon olup kısmi felç geçirdim." 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin