Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan yeni takımıyla üç yıllık sözleşme imzaladı

Dün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Kayserispor'a veda eden Çağdaş Atan, Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan yeni takımıyla üç yıllık sözleşme imzaladı

Kayserispor ile sezona iyi başlayan ve oynadığı dört maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Çağdaş Atan sürpriz bir kararla sarı-kırmızılı kulübe veda etmişti.

Çağdaş Atan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Kayseri bana ilk günden itibaren kucak açtı hayatımda hiç sevilmediğim kadar sevildim. Birlikte hayaller kurduk, başarılı olduk, güldük, ağladık. Zorlukları paylaştık, unutulmaz hatıralar yaşadık. Saha içi ve dışında çok çalıştık, birlikte geliştik ve büyüdük. Geride kalan süreçte çok yıprandık, yorulduk. Artık veda zamanı” dedi.

Ayrılık zamanının geldiğini kaydeden Atan, “Transfer tahtası açıldığında Kayserispor yapacağı takviyeler ve mevcut oyuncu grubuyla hak ettiği yerde olacaktır. Başkan Ali Çamlı kulüp için gerçekten büyük bir şans. Büyük Kayserispor taraftarı sizlerden ricam bu muhteşem desteğinizi eksik etmemenizdir. Namağlup bir takım bırakmanın huzuruyla ayrılıyorum şehirden” ifadelerini kullandı.

YENİ TAKIMI BAŞAKŞEHİR OLDU

Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan'ın yeni çalıştıracağı ekip ise belli oldu. Çağdaş Atan, Başakşehir ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin