Kayserispor maçının ardından TFF'ye çok büyük tepki. Şenol Güneş açıklamalarıyla olay yarattı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Kayserispor'u mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef alan açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor maçının ardından TFF'ye çok büyük tepki. Şenol Güneş açıklamalarıyla olay yarattı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Kayserispor'u geriye düşmesine rağmen Oxlade-Chamberlain ve Aboubakar'ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef alan açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Adana Demirspor için yarın antrenman yapacağız. Yetişirsek çarşamba oynayıp, çabuk çabuk döneceğiz. Keşke perşembeye koysalardı da oradan Konya'ya geçerdik. Federasyon mu yapıyor, yayıncı kuruluş mu yapıyor dedim. Önemli değil. Uyacağız kim yapıyorsa ama kolay olmayacak. Deplasmanları en fazla yaşayan takım olarak bu fikstürü anlayabilmiş değilim."

"Federasyonla ilgili sıkıntımız yok. Ama aldığı kararların tartışma konusu olduğu için söylüyoruz. VAR sisteminde bizle alakası yokken, görüntüleri konuşmaları dışarıya verdiler. Ama Pendik ve Trabzonspor maçını dışarıya vermediler. O gün niye verdiler, bugün niye vermediler? Bunların cevabını onlar versin. Biz o maçları hak ettik, hak etmedik meselesi değil. Kararlarda, kurallarda tutarlılık olursa güven olur."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin