Kayserispor 3-0 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 6. haftasında Yukatel Kayserispor, konuk ettiği Galatasaray'ı 3-0 yendi. Kayserispor, tarihinde ilk kez Galatasaray 3 gol attı.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor 3-0 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

Kayserispor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray, ligde çıktığı son 3 karşılaşmada uzatmalar haricindeki son 237 dakikada gol atamazken, kalesinde ise 6 gol gördü.

1973-74 sezonundan bu yana evinde Galatasaray'ı yenemeyen Kayserispor, lig tarihinde ilk kez rakibine 3 gol birden attı.

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan, 5'inci haftada Aytemiz Alanyaspor'a 1-0, 6'ncı haftada ise Kayserispor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray, kötü bir istatistiğe imza attı.

Ligde son olarak Trabzonspor maçının 33'üncü dakikasında Emre Kılınç ile gol bulan ve maçta 2-0 öne geçen Galatasaray, bu andan sonra uzatmalar haricinde oynadığı son 237 dakikada kalesinde 6 gol görürken, rakip ağları ise sarsamadı. 8 puanda kalarak üst sıralardaki yerini kaybeden sarı kırmızılı takım, 26 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Göztepe ile evinde karşılaşacak.

Galatasaray'da sakatlıkları süren Arda Turan, Sacha Boey, Barış Alper Yılmaz ve cezası devam eden Marcao kamp kadrosunda yer almadı.

Bu isimlerin yanı sıra Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau ve Halil Dervişoğlu, yoğun fikstürde sakatlık sorunu yaşamamaları adına riske edilmeyerek Kayserispor maçı kamp kadrosuna dahil edilmedi.

MAÇ ÖZETİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin