Kaynana bunu yaptı gelin çıldırdı! Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı

Sosyal medya üzerinden kendisine kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorulara yer veren ünlü psikolog Esra Ezmeci, yine ağızları açık bırakan soruları yayımladı. Bir kadın takipçisinin kaynanasının yaptıklarını anlatınca Ezmeci şok geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kaynana bunu yaptı gelin çıldırdı! Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve ona verilen cevaplar...

*Haftada iki gün kayınvalidem yanımızda yatıyor ne yapmalıyım?

-En güzeli kayınvalidenizi sizin yatakta bırakın, siz eşinizle içeride yatın. Bu şekilde uyuyamadığını söyleyin. Tabi eşiniz bu durumu istiyorsa, rahatsız olduğunu ona da söyleyin.

Kaynana bunu yaptı gelin çıldırdı! Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı

*Kaynanam iç çamaşırlarımı jartiyerlerimi seksi kıyafetlerimi alıyor, günlük olanları bırakıyor, kayın baban için diyor...

-İç çamaşırlarınızı paylaşmayı sevmediğinizi söyleyin ve siz kayınvalidenize hediye iç çamaşırları alın.

Kaynana bunu yaptı gelin çıldırdı! Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin