'KAYIP ŞEHİR'İN YAKIŞIKLILARI

Kanal D’nin, Eylül’de ekrana gelecek yeni dizisi “Kayıp Şehir”de ağabey – kardeşi canlandıracak olan Nik Xhelilaj ve İlker Kaleli’nin, daha dizi başlamadan fan grupları oluştu.

Google Haberlere Abone ol
'KAYIP ŞEHİR'İN YAKIŞIKLILARI

Başrollerini Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj ve İlker Kaleli’nin paylaştıkları, deneyimli kadrosuyla dikkatleri çeken “Kayıp Şehir”, Eylül ayında Kanal D’de ekrana gelecek. 


 


Dizide ailenin ağırbaşlı ve sorumluluk sahibi genci Kadir’i canlandıracak olan, Arnavutluk doğumlu Nik Xhelilaj’ın, daha şimdiden bir hayran kitlesi oluştu. Tirana Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra birçok projeye imza atan Nik Xhelilaj, 32. Moskova Uluslararası Film Festivali’nde  ‘The Albanian’ filminde canlandırdığı ‘Silve George’ karakteriyle; 2010 tarihinde Priştine Uluslararası Film Festivali’nde ve 47. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Oyuncu ödüllerini aldı. Anadilinin haricinde İngilizce, İtalyanca, Türkçe ve Almanca da konuşabilen yakışıklı oyuncu, yeni sezonda adından çokça söz ettirecek genç yeteneklerden.


 


İlker Kaleli ise “Kayıp Şehir”de, Toptaş ailesinin fırlama genci “İrfan” karakterini canlandırıyor. Oyunculuk eğitimi alan İlker Kaleli, üniversiteden mezun olduktan sonra DJ olarak müzik yapıp, aynı zamanda müzik direktörü olarak da çalıştı. Daha sonra ise Londra’da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) LAMDA’ya 3 senelik programa kabul edilen Kaleli, müzikteki yeteneği de geliştirdi.  12 yaşından beri gitar çalıp, beste yapan genç oyuncu, piyano dışında bütün vurmalı çalgıları da çalabiliyor.


 


Genç oyuncular, “Kayıp Şehir” dizisinde de, birbirine zıt karakterlerde olan ağabey-kardeşi canlandıracaklar.


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin