Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar yine birbirine girdi! Olay sözler...

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, yeniden evlenmesine rağmen hala babasının soyadını kullanan İpek Açar'a 'Şimdiki beyefendi eşinin soyadının önünde kullanmasın iznim yok' sözleriyle tepki gösterdi. Beste Açar'ın bu açıklamalarının ardından İpek Açar sessizliğini bozdu. İkili sosyal medya birbirlerini mesaj yağmuruna tuttu.

Google Haberlere Abone ol
Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar yine birbirine girdi! Olay sözler...

2015 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, yeniden evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanan İpek Açar'a tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından oğlunun, dedesi Kayahan'ın mezarı başındaki duygusal anlarını paylaşan Beste Açar, altına bu notu düştü:

'HİÇ GİTMEMİŞ GİBİ'

"Hiç gitmemiş sanki hep var gibi… Babalar anneler asla ölmez ki! Burada görünmeyenin ötesinde Rüzgar'dan başka bir ben sesimle, bir de tüm sonsuz varlığıyla canım babam var. Babam için yapmayı ertelediğim uzun zamandır benim aracılığımla açığa çıkması gereken bana defalarca gelen mesajları var.

'ZAMANI GELDİ'

Babamın ifadeleri her zaman net olmuştur. Babamla bağlandığımda benden istediği şeylerin ağırlığıyla biraz sıkışık bir alanda hissediyor olsam da ŞİMDİ ZAMANI…

'BABAMIN RİCASI'

Yineliyorum bunlar babamın benden yapmamı istediği bir rica. Babam için yazıyorum ki yazacaklarımı babamı yakından tanıyan herkes zaten onun bir parçası olduğunu anlayacaktır. Babam diyor ki 'İpek Hanım soyadımı evlendiği için hiçbir yerde ne tek başına ne de şimdiki beyefendi eşinin soyadının önünde kullanmasın, iznim yoktur'

'KIZLIK SOYADINI KULLANSIN'

İpek Hanım’dan artık babamın soyadını kullanmamasını buradan da rica ediyorum. İki soyadı istiyorsa kızlık soyadını kullanabilir Zaten iki eşin soyadının arka arkaya kullanıldığı bir durum olması dünyada ilk olabilir.

'BABAMIN İZNİ YOK'

Bir diğeri babamla evlendikleri, kız kardeşimin okul çağına kadar büyüdüğü, yaşadıkları Balıkesir Gömeç'teki evinde şimdiki eşi ve eşinin ailesiyle birlikte yazı geçiriyor olmalarına da babamın izni yok…

'EMEĞİ ÇOK'

Oraya babamı kaybettikten sonra 1 kez 2 yıl evvel İzmir'den dönerken asistanım ve arkadaşımla uğrayıp, birkaç saat anıları yad edip ayrılmıştık. Bazı şeyler mümkün kılmıyor benim için orada daha uzun kalmayı… Çok şey yaşandı orada. Babamın her bir santimetresinde emeği var çünkü. İnşaatında bile eli emeği çoktur. Orada yaşamak ve orda yaşlanıp ölmekti hayali. İstanbul’dan kaçmıştı çünkü… Orası onun 'Gönül Köşkü'ydü.

'ELÇİYE ZEVAL OLMAZ'

Babam yaşasaydı gösterilecek saygı ve özen neyse şimdi de onu talep ediyorum. Daha çook şey var ama bu kadarı yeterli. ELÇİYE ZEVAL OLMAZ. Burada babamı seven herkes GERÇEK enerjisi çalışsın yazarsa çok sevinirim"

İPEK AÇAR'DAN JET YANIT

İpek Açar, Kayahan'ın ölümünden 4 yıl sonra 13 Eylül 2019’da müzisyen sevgilisi Alper kömürcü ile dünyaevine girdi.

Beste Açar'ın açıklamaları karşısında suskunluğunu bozan İpek Açar isyan etti.

Ünlü isim sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

'22 YIL YAŞADIK'

"Artık çok yoruldum, bana yapılan bu şiddeti de esefle kınıyorum. Yeter! Kayahan bey ile 22 yıl aynı hayatı paylaştık çok güzel bir aile kurduk ve dünya tatlısı da bir evladımız var, maalesef sonuna kadar savaşmamıza rağmen kendisini kaybettik. Nurlar içinde uyusun inşallah. Her daim anılarımızda ve kalbimizde.

'ALLAH BANA MUTLULUĞU NASİP ETTİ'

Yüce rabbim bana yeniden mutluluğu nasip etti ve yüreği pırlanta olan bana ve aileme değer veren benim de çok değer verdiğim eşim Alper Kömürcü ile evlendim.

Gözümden sakındığım evladımın, eşimin ve ailemin bana yapılan bu şiddetten ötürü üzülmelerini ve kırılmalarını asla istemem.

'ÖBÜR DÜNYADAKİ BABASIYLA KONUŞAN ŞUURSUZ'

Ev konusuna gelince tüm bakımlarını, çatısını ve bahçesini yaptırdığımız kısacası maddi, manevi tek başımıza sahip çıktığımız bu yere, ustaların başında durmak için aile olarak gittik. Bunun hesabını da kimseye verecek değilim. Yıkılmasına harap olmasına gönlümüz el vermedi vermeyecek. Son nefesime kadar da Kayahan beyin bıraktıklarına sahip çıkmaya devam edeceğim. Öbür dünyada olan babamla konuştum ve mesajlarını iletiyorum diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm, Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım! Ben böyle olmasını istiyorum. Bu konu ile ilgili başka bir açıklama da yapmayacağım. Saygılarımla..."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝓑𝓮𝓼𝓽𝓮 𝓐𝓬𝓪𝓻 ♾ (@besteacarofficial)'in paylaştığı bir gönderi

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝓑𝓮𝓼𝓽𝓮 𝓐𝓬𝓪𝓻 ♾ (@besteacarofficial)'in paylaştığı bir gönderi

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İpek Açar Kömürcü (@ipekacarcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin