Kavga eden iki yolcu aynı anda kalp krizi geçirdi. Bursa'da şaşırtan olay. Detaylar belli oldu

Bursa'da terminalde otobüs bekleyen iki yolcu tartışmaya başladı. Kalp hastası olan iki taraf da tartışma sonucunda kalp krizi geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kavga eden iki yolcu aynı anda kalp krizi geçirdi. Bursa'da şaşırtan olay. Detaylar belli oldu

2 Eylül'de meydana gelen olayda Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde memleketine gitmek için yolcu otobüsünün bulunduğu perona ilerleyen Kazım İnanç, eşyalarını taşımak için yük taşıma aracı aldı.

Peronda bekleyen İnanç'ın yanına gelen Turgut, eşyalarını yüklemek için İnanç'tan yük taşıma aracını isteyince çıkan tartışma kavgaya döndü.

Birbirlerine yumrukla saldıran kişileri çevredekiler ayırmaya çalışırken kalp hastası olan Turgut ve İnanç aynı anda kalp krizi geçirdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin kalp masajı yaptığı Turgut, olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi'nde yaşama veda etti. Kalp krizi geçiren Kazım İnanç da tedavi altına alındı.

"BANA KÜFRETTİ, NEDENİNİ SORDUĞUMDA SALDIRDI"

Olay üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Tedavi olduktan sonra gözaltına alınan Kazım İnanç, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 'Taksirle ölüme neden olma' suçlamasıyla çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nde yöneltilen suçlamayı reddeden İnanç şunları söyledi:

Ben darp etmedim. O bana saldırdı. Benim elimdeki arabayı almak istedi. Ben de 'eşya alacağım' dedim. 'Bana versen ne olur' gibi şeyler söyledi. Bana küfretti. Bana neden küfrettiğini sorduğumda saldırdı. Ben yere düştüm. Benim çeşitli hastalıklarım var. Maktulü darbedecek durumda değilim. Sadece o bana vurdu. Ben hiçbir şekilde kendisine vurmadım. Benim elim ona değmedi, ben ona vurmak istedim ancak vuramadım. Bu olaydan sonra sigara içti. Etrafı gezindi. Üzerinden 20 dakika geçti. Sonra yere düştü. Oradan biri maktulün sara hastası olduğunu söylüyordu. Ben hiçbir şekilde maktule zarar vermedim. Suçlamayı kabul etmiyorum. Tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmemi talep ediyorum

SERBEST BIRAKILDI

Adli kontrol hükümlerini uygulayan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Kazım İnanç'ı haftada 2 gün polis merkezine giderek imza atmak şartıyla, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

 

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin