Katy Perry anne oluyor!

Yaklaşık 4 yıldır Orlando Bloom ile birlikte olan ABD'li ünlü şarkıcı Katy Perry anne olmaya hazırlanıyor. Perry, hamile olduğu haberini ise oldukça farklı bir şekilde duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Katy Perry anne oluyor!

Katy Perry gece saatlerinde Instagram hesabından yeni klibine ait kısa bir görüntü paylaşmış, görenler ise dakikalar içinde Perry’nin hamile olduğu iddialarını ortaya atmıştı.

Ünlü isim, Never Worn White şarkısının kibinden yayınladığı kısa görüntülerde oldukça değişmiş görüntüsü ve klibin saflığı ortaya atılan iddiaları güçlendirdi.

Yaklaşık 4 yıldır Orlando Bloom ile birlikte olan 35 yaşındaki Perry ise bu iddialar karşısında klip yayınlanana kadar sessizliğini korudu. Hayranlarını bekleyen sürpriz ise klibin son sahnesindeydi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer... 🎶♥️🙂 #NeverWornWhite is out now

KATY PERRY (@katyperry)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Ne var ki sabah saatlerinde yayınlanan kliple birlikte Perry’nin hayranları oldukça sevindi. Zira klibin son sahnesinde Perry’nin karnı açık bir şekilde izleyiciye gösterilmişti.

Instagram hesabından canlı yayında hayranlarıyla buluşan Perry, “Tutmak zorunda olduğum en uzun sır” olarak açıklayarak bebek beklediğini onayladı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are cordially invited to the premiere of #NeverWornWhite 🤍 Join me on the @YouTube watch page tonight at 8:30pm PT and chat with me (promise not a bot! 😛) before the video premieres at 9pm PT!

KATY PERRY (@katyperry)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Geçen yıl sevgililer gününde nişanlanan çift, bebek haberine rağmen planlandığı gibi Haziran’da evlenecek. Ünlü oyuncu Orlando Bloom’un eski eşi Miranda Kerr ile olan evliliğinden Flynn adında bir oğlu daha bulunuyor.

Katy Perry anne oluyor!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin