Katliam gibi zincirleme kaza! 32 ölü 63 kişi yaralı. Mısır'da yolcu otobüsünün de karıştığı zincirleme kazada araçlar alev aldı

Mısır'ın kuzeyinde yolcu otobüsü ile çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza yaşandı. Kazanın ardından araçlar alev aldı. Korkunç kazada ilk belirlemelere göre 32 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Katliam gibi zincirleme kaza! 32 ölü 63 kişi yaralı. Mısır'da yolcu otobüsünün de karıştığı zincirleme kazada araçlar alev aldı

Mısır Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkenin kuzeyindeki Vadi en-Natrun bölgesi yakınlarında, Kahire-İskenderiye çöl yolu üzerinde yolcu otobüsü ile çok sayıda aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonrası araçlardan bazıları alev aldı.

İlk belirlemelere göre 32 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin yaralandığı kazanın nedenine ilişkin ise bilgi verilmedi.

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, El-Buhayra ilindeki hastanelere hazırlık durumunun artırılması talimatı verildi.

Mısır merkezli "Mısri el-Yevm" gazetesi, kazaya yoğun sis ve olumsuz hava şartlarının neden olduğunu belirtti.


Devlete ait "Ahbar el-Yevm" gazetesinin haberinde de "İskenderiye çöl yolunda çok sayıda aracın çarpışması sonucu korkunç bir kazanın meydana geldiği ve büyük bir yangın çıktığı" ifade edildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin