Kate Middleton ve Meghan Markle dedikodulardan sonra ilk kez bir arada!

Kraliyet Ailesi dün geleneksel Noel yemeği için bir aradaydı.

Google Haberlere Abone ol
Kate Middleton ve Meghan Markle dedikodulardan sonra ilk kez bir arada!

Kraliçe, düşesler, prensesler, prensler, lady’ler hepsi dün, kraliyetin her yıl düzenlediği geleneksel Noel yemeği için bir araya geldi… Sandringham’daki St Mary Magdalene Kilisesi’ne giderken görüntülenen Kraliyet Ailesi’nden en dikkat çeken isimler ise Kate Middleton ve Meghan Markle oldu…



Hatırlarsanız bir süredir düşeslerin hakkında pek çok şey yazılıp çizildi. Meghan’ın Kate ile anlaşamadığı için sarayı terk ettiği, düğün günü Prenses Charlotte’un kıyafet provalarında Meghan’ın Kate ağlatması gibi dedikodular aldı başını gitti. Tüm bunlardan sonra hiç yan yana göremediğimiz eltiler, dün ilk kez samimi bir şekilde kameralara poz verdi.



Aralarında hiç sorun olmadığını göstermeye çalışan Kate ve Meghan için denilene göre kraliçe devreye girmiş. ‘Ateşkes’ ilan etmenin zamanı geldiğini belirttiği iddia edilen kraliçe, bunu sona erdirmek için de Noel yemeğinin uygun olduğuna karar vermiş. Hatta düşeslerin o sempatik ve içten halleri de tamamen dedikoduları ortadan kaldırmak içinmiş… The Sun’ın haberine göre de Kraliçe ve Prens Charles bizzat eltilerin arasındaki husumete müdahale etmiş. Yine bir başka iddiaya göre ise kraliçe BBC’de yapacağı konuşma öncesi Kate ve Meghan ile konuşup, farklılıklarını bir kenara bırakmalarını söylemiş… Kate ve Meghan arasındaki gerginlik haliyle kardeşleri de etkiliyor. Yine öne sürülen bir iddiaya göre Prens William, Meghan Markle’ın Prens Harry için hiç uygun bir isim olmadığını dile getirmiş.



Noel yemeğine bu dedikodular damgasını vururken, Kate Middleton ve Meghan Markle’ın stilleri de dikkat çekti. Yemek için Catherine Walker markasına ait kırmızı bir kaban giyen ve son günlerin favori saç aksesuarı olan taç takan Middleton, stilini Mulberry çanta Gianvito stiletto ile bütünlemiş. Kate, tam Noel ruhuna yakışan bir kıyafet tercih ederken Meghan Markle ise tercihini siyahtan yana kullanmış.



Markle Markle ise ayakkabıdan kabana, çantadan şapkaya ve elbiseye tüm kombinini Victoria Beckham markasından yapmış. Ne var ki, 18 bin TL değerindeki kabanı, 12 bin TL’lik çantası, 10 bin TL’lik çizmelerine rağmen Meghan’ın stili beğenilmedi. Hamileliği boyunca genelde koyu renkler giydiği ve işin kolayına kaçtığı düşünülen Markle’ın uyumsuz olduğu, en azından Noel yemeğinde renkli bir şeyler giymesi gerektiği konuşuldu…



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin