Katar gazetesinde Türkiye eki!

Katar'da yayınlanan Eş-Şark gazetesi, Haziran 2012'de ilk sayısına yer verdiği 'Ayn Ala Türkiye' (Türkiye'ye Bakış) isimli Türkiye ekinin 21'incisini okuyucularıyla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Katar gazetesinde Türkiye eki!

Katar'da yayınlanan Eş-Şark gazetesi, Haziran 2012'de ilk sayısına yer verdiği "Ayn Ala Türkiye" (Türkiye'ye Bakış) isimli Türkiye ekinin 21'incisini okuyucularıyla paylaştı.



Anadolu Ajansı Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörlüğü tarafından hazırlanarak, Katar merkezli Eş-Şark gazetesinde ayda bir yayınlanan "Ayn Ala Türkiye" (Türkiye'ye Bakış) başlıklı Türkiye ekinin 21'incisi eş- Şark gazetesinin okuyucularıyla buluştu.



Ekte, Türkiye'nin tarihi, kültürel, sanat, turizm, sağlık, spor ve arkeolojik zenginliklerinin tanıtılıyor.



Türkiye hakkında bugüne kadar 100 farklı fotoğrafla 150 değişik konuya temas edilen ekte, ülkenin adet ve gelenekleri, ayrıntılarıyla Arap okuyuculara sunuluyor.



Ekte, özellikle Ramazan ayı ve bu aya ait özel adetler, aktiviteler, yaşam tarzı ve Ramazan kültürü okuyucuya aktarılıyor.



Ramazan ayına mahsus faaliyetlerin yanı sıra sağlık ve spor turizmine ilişkin haberlerin paylaşıldığı ekle Arap okuyucular, Türk sanayi ve ekonomisi alanındaki gelişmelerle yeni projeler hakkında da bilgi sahibi oluyor. (AA)



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin