Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş’ın Süper Lig’de galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın galibiyet hasreti 5 haftaya çıktı. Bu sonucun ardından Beşiktaş, 21 puanla 9. sırada kaldı. Kasımpaşa ise 11 puanla 11. sırada kaldı.

Siyah-beyazlılar, 12'nci dakikada Can Bozdoğan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Kasımpaşa'da 82'nci dakikada Umut Bozok, attığı golle skora denge getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

12'nci dakikada Beşiktaş öne geçti. Can Bozdoğan yaptığı hatalı pas sonrasında baskı yapıp topu tekrardan kazandı. Can'ın kaleyi karşıdan gören bir noktadan ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top direğe de çarparak ağlarla buluştu: 0-1.

82'nci dakikada Donk'un pasıyla sol kanattan savunma arkasına sarkan Eren Elmalı, yerden ortaladı. Altıpasın hemen önünde Umut Bozok'un ayak koyduğu top ağlara gitti: 1-1.

WELİNTON CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Siyah-beyazlı ekipte, Kasımpaşa maçına sarı kart ceza sınırında başlayan Welinton, 89'uncu dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. 

Karşılaşmanın 89'uncu dakikasında Welinton'un yaptığı pas hastası sonrasında topu kapan Umut Bozok, sol çaprazda yine Welinton tarafından düşürüldü. Hakem Mete Kalkavan, bu pozisyonun ardından Brezilyalı stopere sarı kart gösterdi. Karşılaşmaya kart ceza sınırında başlayan Welinton, bu kartla birlikte cezalı duruma düştü. Tecrübeli stoper, Süper Lig'in 16'ncı haftasında Yukatel Kayserispor ile oynanacak karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.

N'KOUDOU SAHAYI SEDYEYLE TERK ETTİ

Maçın uzatma dakikalarında siyah beyazlı takımda sakatlık yaşayan Kevin N'Koudou sahayı sedyeyle terk etti. Maçın 67'nci dakikasında Larin'in yerine oyuna dahil olan N'Koudou, 90+5'inci dakikada yaşadığı sakatlık sonucu oyunu sedyeyle terk etti. 26 yaşındaki futbolcunun durumu ise yapılacak tetkikler sonrası belli olacak. 

MAÇ ÖZETİ BU SAYFADA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin