Kasım ayında izleyiciyi ekrana kilitleyen filmler belli oldu!

Tivibu'da Kasım ayında yayınlanan filmler arasından en çok aksiyon filmleri izlendi.

Google Haberlere Abone ol
Kasım ayında izleyiciyi ekrana kilitleyen filmler belli oldu!

TTNET'in TV platfotmu Tivibu’da Kasım ayında en çok izlenen filmler listesinde ilk sırayı Superman'in geçmişine dönerek hikayeyi çok farklı bir boyuta taşıyan 'Çelik Adam - Man of Steel' filmi aldı.



'Hızlı ve Öfkeli 6 – The Fast and The Furious 6' ise en çok izlenen filmler listesinde ikinci oldu. Bilimkurgu klasiği olmuş serinin son filmi olan 'Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru – Star Trek: Into Darkness' ise listenin üçüncü sırasında yer aldı.



Başrolünü Johnny Depp’in üstlendiği 'Maskeli Süvari - The Lone Ranger' ile 'Pasifik Savaşı - Pacific Rim' Tivibu’da Kasım ayında en çok izlenen diğer aksiyon filmleri oldu.



Komedi filmleri de çok izlendi



Tivibu kullanıcıları aksiyon filmleri kadar komedi filmlerine de ilgi gösterdi. Komedi filmlerinden 'Felekten Bir Gece 3 - Hangover 3', 'Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4', Jim Carrey’yi yeniden hayranlarıyla buluşturan 'İnanılmaz Sihirbazlar - The Incredible Burt Wonderstone' ve  Rob Schneider’in başrolünü üstlendiği 2001 tarihli 'Hayvan – The Animal', Kasım ayında Tivibu’nun en popüler ilk 10 filmi arasında yer aldı. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin