Kaş Caz Festivali 26-27-28 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak

Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Kaş Caz Festivali, ülkemizin uzun soluklu festivallerinden biri olarak dopdolu ve keyifli bir programla dinleyici ile buluşuyor. Kaş Caz Festivali 26-27-28 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak

Google Haberlere Abone ol
Kaş Caz Festivali 26-27-28 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak

Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Kaş Caz Festivali, ülkemizin uzun soluklu festivallerinden biri olarak dopdolu ve keyifli bir programla dinleyici ile buluşuyor. 26-27-28 Ağustos’ta yine 3 gün boyunca Gezinomi’nin katkılarıyla ve Setur Marina ev sahipliğinde müzikseverlerle buluşacak festival, bu yıl uluslararası alanda da ses getirmiş önemli isimleri de ağırlayacak.

Kaş Caz Festivali 26-27-28 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak

Caz piyanisti ve bestecisi Uriel Herman Trio, yaşamını New York’ta sürdüren trompetçi Itamar Borochov, Mevlana Celaleddin Rumi'nin bir şiirinden alınan albüm başlığı ile dikkat çeken Hollandalı Rembrant Trio, Ediz Hafızoğlu ile 'Kavuşma'  projesinde izleyici ile buluşacak olan Yunanistan'da konuk Vasiliki Papageorgio festivalin uluslararası konukları olacak.

Kaş Caz Festivali 26-27-28 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak - Resim : 2

1920'lerin caz ruhunu yeniden yansıtan Uninvited Jazz Band, muhteşem sesi ile dikkat çeken Su İdil, DJ Tsü Tsü, Mert Pekduraner Quintet, İzzet Kızıl X Emiran 'Across', DJ Mesut Yücel, Kerem Görsev Trio feat. Fatih Erkoç, 'herkes için müzik' sloganı ile yola çıkan Social Inclusion Band ise festivalin yerli konukları olacak.

Kaş Caz Festivali 26-27-28 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak - Resim : 3

Akdeniz çanağına çok yakışan caz müziği, ılık esintiler ve yıldızlar altında misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatırken, müzisyenler solo ve grup performansları ile bu yıl da cazseverleri büyüleyecek.

Etiketler kaş caz festivali
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin