Karsu, maNga, Hayko Cepkin, Cem Adrian ve çok daha fazla isim bu konser serisinde...

İstanbul Night Flight konserler serisine 24 Mayıs tarihinde Harbiye Açıkhava’da Karsu konseri ile başlıyor. 80 kişilik Night Flight Senfoni orkestrası ve korosu ile sahne alacak Karsu, 24 Mayıs gecesi unutulmaz bir gece yaşatacak.

Google Haberlere Abone ol
Karsu, maNga, Hayko Cepkin, Cem Adrian ve çok daha fazla isim bu konser serisinde...

Events Across Turkey, 7. sezonunda İstanbul Night Flight konserler serisine 24 Mayıs tarihinde Harbiye Açıkhava’da Karsu konseri ile başlıyor. 80 kişilik Night Flight Senfoni orkestrası ve korosu ile sahne alacak Karsu, 24 Mayıs gecesi unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bu yıl 26 Kasım 2022’ye kadar devam edecek seride birçok kültür ve sanat etkinliğinin yanı sıra sayısız konser var. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Volkswagen Arena, Aspendos Arena, Antalya Açıkhava, İzmir Açıkhava ve Ankara CSO ADA, bu konserlere ev sahipliği yapacak.

Programda David Helfgott ve Oi Va Voi gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra uluslararası ödüllü bir proje olan An Epic Symphony yer alıyor. Bu proje kapsamında ülkemizin önemli grup ve müzisyenlerinden maNga, Hayko Cepkin, Cem Adrian, Selami Şahin, Levent Yüksel, Hakan Altun, Fatma Turgut ve Karsu, Night Flight Symphony Orchestra & Choir ile unutulmaz konserler verecek.

Karsu, maNga, Hayko Cepkin, Cem Adrian ve çok daha fazla isim bu konser serisinde...

AN EPIC SYMPHONY’DE YENİDEN KARSU

Çok yönlü bir şarkıcı, piyanist ve besteci olan Karsu, Hollanda doğumlu. Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa gibi önemli dünya ülkelerinde sayısız konserler veren  Karsu, öyle bir noktaya geldi ki birçoklarının hayali olan  New York Carnegie Hall’de bile konser verdi. Müzikal tavrını caz, blues, soul, funk türlerin kökenlerinden aldığı etkileşimlerle birleştirerek kendi büyüleyici yorumunu yarattı.

Avrupa’da olduğu kadar Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip Karsu’nun konserleri adeta sihirli bir atmosferde geçiyor. Sahnede tam bir hakimiyet kuran olağanüstü performansıyla dinleyiciyi hipnotize eden Karsu 24 Mayıs’ta bir kez daha Harbiye Açıkhava’da İstanbul yıllarca anlatılacak bir gece yaşatacak. 80 kişilik Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde vereceği senfonik konserden müzik çevreleri şimdiden yılın etkinliği olarak bahsetmeye başladı.

Karsu, maNga, Hayko Cepkin, Cem Adrian ve çok daha fazla isim bu konser serisinde... - Resim : 2

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin