Kariyerinde uzun yıllar boyunca Arsenal forması giyen İngiliz futbolcu Jack Wilshere, 30 yaşında futbolu bırakma kararı aldı

Son yıllarda kariyerinde büyük düşüş yaşayan İngiliz futbolcu Jack Wilshere, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla aktif futbolculuk kariyerine son verdiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Kariyerinde uzun yıllar boyunca Arsenal forması giyen İngiliz futbolcu Jack Wilshere, 30 yaşında futbolu bırakma kararı aldı

Arsenal alt yapısından çıkan, kariyerinde iki FA Cup ve bir Community Shield şampiyonluğu yaşayan Jack Wilshere'den şok bir açıklama geldi.

30 yaşındaki oyuncu Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla futbolu bırakma kararı aldığını duyurdu. Jack Wilshere yaptığı paylaşımda, ''Bugün profesyonel futbolculuk kariyerimi sonlandırıyorum. Futbolcu olarak tüm hayallerimi gerçekleştirdim, hepinize teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Son olarak Danimarka Ligi'nde Aarhus forması giyen Wilshere 15 maçta görev alırken 3 gol ve 3 asist üretmişti.

JACK WİLSHERE KİMDİR?

Tam adı Jack Andrew Garry Wilshere olan 1 Ocak 1992 doğumlu İngiliz futbolcu Jack Wilshere, 1,72 boyundadır. Sol ayağını kullanan 30 yaşındaki yıldız futbolcu orta sahanın merkezinde görev alıyor.

Arsenal altyapısında forma giydiği dönem yıldızı parlayan Wilshere'ın piyasa değeri 33 milyon Euro'ya kadar ulaşmıştı. Daha sonra sakatlıklarla boğuşan ve kendisine takım bulmakta zorlanan Wilshere'ın adı bir dönem Fenerbahçe ile anılsa da West Ham United'a transfer olmuştu.

Kariyerinde toplam 289 maça çıkan Wilshere 20 gol 40 asistlik performans sergiledi.

Etiketler arsenal
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin