Karim Benzema'nın yeni adresini duyurdular. Yılın transferi sezon sonunda gerçekleşiyor

Real Madrid formasıyla harikalar yaratan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Karim Benzema için Al-İttihad teklif yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Karim Benzema'nın yeni adresini duyurdular. Yılın transferi sezon sonunda gerçekleşiyor

Real Madrid'in gol makinesi Karim Benzema, İspanya'ya veda etmeye hazırlanıyor.

Arap basınında yer alan habere göre, Al-İttihad ekibi Karim Benzema'yı kadrosuna katmak için astronomik bir transfer teklifi sunacak. Transfer gerçekleşirse Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema rakip olacak.

SON İKİ MAÇTA ALTI GOL

Karim Benzema, Real Madrid'in Valladolid ve Barcelona ile oynadığı maçlarda hat-trick yaparak müthiş formunu sürdürmeye devam etti. Karim Benzema ayrıca Barcelona'nın ev sahipliğinde oynanan El Clasico'larda hat-trick yapan ikinci Real Madrid oyuncusu oldu.

BALLON D'OR ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ

FIFA’nın düzenlediği Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen organizasyonda da Karim Benzema ödülün sahibi olmuştu. Ödülü aldıktan sonra duygularını dile getiren Fransız yıldız, ''Hiçbir zaman vazgeçmeden çalıştım. Ballon d'Or benim hayalimdi. Zor zamanlar geçirdim, asla vazgeçmedim. Her zaman daha iyisini yapmaya çalışmaya devam ettim. Şu anda bu yüzden çok daha mutluyum. Florentino Perez benim her zaman yanımda durdu, desteğini gösterdi'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin