Kargo firması çalışanlarının bir dükkana saldırdığı iddiası sosyal medyada gündem oldu

Gaziantep'te işyeri bulunan Sevil Tekin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada bir kargo firması çalışanlarının dükkanına saldırdığını, saldırganların gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları iddiasında bulundu. Tekin, serbest bırakılan şahısların kendisini tehdit ettiğini söyleyerek sosyal medyada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yardım istedi.

Google Haberlere Abone ol
Kargo firması çalışanlarının bir dükkana saldırdığı iddiası sosyal medyada gündem oldu

Sevil Tekin, sosyal medya platformu Twitter'da yaptığı paylaşımda, bir kargo firması çalışanlarının saldırısına uğradığını iddia etti.

Tekin şunları yazarak, olayla ilgili kamera kayıtlarını paylaştı.

Merhaba 25.11.2023 tarihinde @mngkargo çalışanlarının bana yaşattığı şiddetten bahsetmek istiyorum. Mng kargo ile tarafıma gelen 10 koli içeriği gıda olan ürünleri iddialarına göre teslim etmek için akşam 17:30 işyerimin kapanış saatine adresime getirip bulamadıklarını söylediler.

Bunun üzerine tekrar getirmelerini rica da bulundum. (Kargo ile firma anlaşmam bulunmamaktadır. Tek seferlik bir kargo teslimatı değildi.) tekrar getiremeyeceğini gelip şubeden teslim alabileceğim söylendi. Bende şubeden alamam getirmenizi rica ediyorum dediğim de dağıtım personeli olan kişi kaba konuşursak telefonu suratıma kapattı. Bunun üzerine erkek personelimize telefonla aratıp sen konuşur musun diye rica ettim fakat aynı şahıs erkek personele de sinkaflı küfürler kullanmış. Bunun üzerine çıkan tartışmada işyerimize baskına geleceğini söylersek yaklaşık 7/8 araçla işyerime gelerek işyerimin camlarını ellerine aldıkları kaldırım taşı ile saldırıp kırmaya başlamışlar. Çevre komşu esnaf sakinleştirmeye çalışsa da maalesef siz karışmayın zarar görürsünüz diye insanları korkutmuşlar.

GÖZALTINA ALINANLAR SERBEST BIRAKILDI 

Şikayetim üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ve şahıslar anında yakalanarak göz altına alındılar. Fakat olay yerinden ayrılırken tekrar silahları toplayıp geleceğiz demelerine rağmen şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlar. Sizlere soruyorum can güvenliğimiz bu kadar tehlike altındayken bu insanların elini kolunu sallayarak dışarıda gezmesi normal mi? Bir gün burada adalet arayacağım hiç aklıma gelmezdi fakat yarın aynı şey sizin de başınıza gelebilir. Bu şehir eşkıyaları hala aramızda lütfen sesimizi duyurur musunuz?

Tekin paylaşımın sonuna İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Emniyet'i etiketleyerek yardım çağrısı yaptı. 

Konuyla ilgili henüz kargo firmasından bir açıklama yapılmadı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin