Kardeşlerim dizisi oyuncusu hangi milli atletle aşk yaşıyor?

atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'deki performansıyla adından söz ettiren oyuncu Bilal Yiğit Koçak, sevgilisiyle görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim dizisi oyuncusu hangi milli atletle aşk yaşıyor?

Kardeşlerim dizisinin genç yıldızı Bilal Yiğit Koçak, bu defa özel hayatıyla gündemde... Genç oyuncunun, milli atlet Berfe Sancak ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip olan genç oyuncu, sevgilisi Berfe Sancak ile Nişantaşı'nda ilk kez objektiflere takıldı.

Kardeşlerim dizisi oyuncusu hangi milli atletle aşk yaşıyor?

Nişantaşı'nda bir kafede el ele görüntülenen sevgililer, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Bilal Yiğit Koçak ile Berfe Sancak, "Birlikte paylaşım yapmayı tercih etmedik. Ama çevremizdeki yakın arkadaşlarımız ve bizi yakından takip eden sevenlerimiz ilişkimizi biliyor" dedi.

Kardeşlerim dizisi oyuncusu hangi milli atletle aşk yaşıyor? - Resim : 2

Ayrıca, Berfe Sancak'ın annesi Hanife Sancak ve kardeşi Tibet Sancak'ın da milli atlet olduğu öğrenildi.

Oyuncunun, sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. (SnobMagazin)

Kardeşlerim dizisi oyuncusu hangi milli atletle aşk yaşıyor? - Resim : 3

BİLAL YİĞİT KOÇAK'IN SEVGİLİSİ MİLLİ ATLET BERFE SANCAK KİMDİR?

Milli atlet Berfe Sancak, Kardeşlerim dizisinin genç oyuncusu Bilal Yiğit Koçak ile aşk yaşıyor. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi milli atlet Berfe Sancak, önceki ay yapılan yarışlarda 4x400’de U-23, 4x200’de ise U-23 ve Büyükler Türkiye rekorlarını kırarken, 60 metre ile 200 metrede de Türkiye Şampiyonluğu kazandı. İzmirli Sancak Ailesi’nin atletizm pistlerindeki gururu olan Berfe’nin annesi ve babasının Türkiye ve Balkan rekorları bulunurken, kardeşi de kendi yaş gurubunda madalyalı atlet. İzmir Atletizm Spor Kulübü’nde (İZAK) kurucu üye olan Sancak ailesi, Türkiye şampiyonalarında ve uluslararası yarışmalarda İzmir’i başarı ile temsil edip yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor.

BİLAL YİĞİT KOÇAK KİMDİR?

Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Yiğit Koçak hayat verdiği Ömer karakteri ile ekran başındakilerden ve dijital platform kullanıcılarından tam not aldı. Tam adı Bilal Yiğit Koçak olan başarılı oyuncu performansı ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 12 Ekim 1995 yılında Samsun’da dünyaya gelen başarılı isim bir zamanların popüler uygulaması olan Vine da içerikler üretmiş ancak platformun kapanması ile sosyal medya dünyasına ara vermiştir. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans bölümünü kazanan başarılı isim eğitim hayatına hala devam etmektedir. Akademi 35 buçukta oyunculuk eğitimleri alan başarılı isim daha sonrasında ekranlarda yer almaya başladı. Ekranlara ilk defa 2017 senesinde yayınlanan Seni Kimler Aldı dizisi ile merhaba diyen sosyal medya fenomeni oyuncu burada göstermiş olduğu oyunculuk yetenekleri ve yakışıklılığı ile izleyicilerin dikkatini üzerine çekti. Ardından ATV ekranlarında yayınlanan Gel Dese Aşk isimli dizide Onur karakterine hayat verdi. Son olarak yine ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Ömer karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan başarılı oyuncu dijital platformlarda da geniş hayran kitlelerini ulaşmaya devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin