Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Emel Sayın'ın gözyaşları sel oldu

Kız kardeşi Fatoş Sayın'ı son yolculuğuna uğurlayan Emel Sayın, gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta güçlük çeken Sayın'ın üzüntülü hali yürekleri burktu.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Emel Sayın'ın gözyaşları sel oldu

Usta sanatçı Emel Sayın'ın uzun süredir tedavi gören kardeşi Fatoş Sayın'ı 3 gün önce kaybetti. Sayın, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Kardeşinin acı kaybıyla ilgili "Ne desem yetmiyor" açıklamasını yapan Emel Sayın, kardeşi Fatoş Sayın'ın tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü.

Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Emel Sayın'ın gözyaşları sel oldu

Fatoş Sayın dokuz aydır mücadele verdiği akciğer kanserine yenik düştü. Geçtiğimiz cumartesi günü aldığı acı haberle yıkılan sanatçı, kardeşinin vefat ettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. "Canımın içi, bir tanecik kardeşim benim. Ne desem yetmiyor. Nurlar içinde, huzurla uyu inşallah. Allah rahmet eylesin."

Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Emel Sayın'ın gözyaşları sel oldu - Resim : 2

Emel Sayın, geçtiğimiz haftalarda "Kardeşim hasta. İlk kez size açıklıyorum. Onun biraz üzüntüsü var üzerimde. İnşallah en kısa zamanda iyileşecek. 1-2 aydır tedavi görüyor" açıklamasını yapmıştı.

Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Emel Sayın'ın gözyaşları sel oldu - Resim : 3

Tarifsiz bir acı yaşayan 76 yaşındaki şarkıcı, diğer kardeşi Hülya Sayın'ı 2001'de, annesi Suat Sayın'ı 2014'te, ablası Şenel Sayın’ı da üç yıl önce 62 yaşında kanser hastalığı nedeniyle kaybetmişti. Emel Sayın, verdiği bir röportajda "Çok acılarım oldu. Yatağa girip uyumaya çalıştığımda her şey hücum ediyor" demişti.

Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Emel Sayın'ın gözyaşları sel oldu - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin