Karayolları açıkladı. Aydın-Muğla karayolu üzerindeki Koçarlı kavşağı trafiğe kapatıldı

Karayolları tarafından yapılan düzenleme kapsamında, Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan Koçarlı kavşağının trafiğe kapatıldığı duyuruldu. Sürücüler farklı yollara yönlendirildi.

Google Haberlere Abone ol
Karayolları açıkladı. Aydın-Muğla karayolu üzerindeki Koçarlı kavşağı trafiğe kapatıldı
İHA

Karayolları tarafından sürücüler için önemli uyarı yapıldı.

Bu uyarıda Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan Koçarlı Kavşağı'nın trafiğe kapatıldığı duyuruldu.

Kazaları azaltmak amacıyla yapılan bu düzenlemede araç sürücülerine alternatif yollar önerildi. Muğla ve Aydın'ın merkez ilçesi Efeler tarafından gelen sürücüler farklı istikametleri kullanacak.

EFELER İSTİKAMETİNDEN GELENLER DİREKT DÖNEBİLECEK

Karayolları tarafından yapılan düzenleme kapsamında Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan Koçarlı kavşağını trafiğe kapatıldı.

Bölgedeki trafik yoğunluğu nedeniyle meydana gelebilecek kazalara önlem almak için yapılan çalışmanın sonucunda, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin de bulunduğu yola Aydın'ın merkez ilçesi Efeler istikametinden gelen sürücüler direk dönebilecek.

Müzeden ana yola çıkmak isteyen sürücüler ise Muğla istikametine dönüp yaklaşık 500 metre ilerideki kavşaktan Efeler yönüne doğru dönüş yaparak ilerleyebilecek.

MUĞLA TARAFINDAN GELENLER YENİPAZAR SAPAĞINDAN DÖNECEK

Muğla tarafından gelecek olan araç sürücüleri kavşaktan yaklaşık 300 metre ilerideki Yenipazar sapağından dönerek Koçarlı yoluna giriş yaparak ilerleyebilecek.

Karayolları tarafından yapılan bu düzenleme vatandaşları ikiye böldü. Kimi vatandaşlar trafik kazalarının önlenmesi için düzenlemeyi yerinde ve gerekli bulduğunu kaydetti. Kimi vatandaşlar ise kavşağın kapatılması yerine sinyalizasyon sisteminin yapılmasının daha doğru bir karar olacağını ifade etti.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin