Karar gazetesine sürpriz transfer!

Karar Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, kişisel Twitter hesabından paylaşımla, gazetenin yeni köşe yazarını duyurdu. Kiras, tartışma yaratan ismin ilk yazısının perşembe günü yayımlanacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Karar gazetesine sürpriz transfer!

Gezi olayları sırasında Kabataş’ta, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini vermediği başörtülü bir kadının, güpegündüz saldırıya uğradığı iddia edilmişti. Belden yukarıları çıplak, ellerinde deri eldivenler, başlarında siyah bandanalar bulunan 80-100 kişilik bir grup, bebeğiyle birlikte durakta bekleyen genç kadını dövmüş, yetmemiş, üzerine idrarlarını yapmışlardı.

İddia edilen bu olayla ilgili var olduğu söylenen ve halen ortaya çıkmayan görüntüleri izlediğini söyleyen İsmet Berkan, Karar gazetesi ile anlaştı. Berkan'ın ilk yazısı perşembe günü yayımlanacak.

Karar gazetesine sürpriz transfer!

Karar Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile yeni bir yazarın daha kadroya dahil olduğunu duyurdu. Kiras, Twitter'dan yaptığı paylaşımla Hürriyet gazetesi eski yazarı İsmet Berkan'ı yazar kadrosuna kattıklarını ve ilk yazısının perşembe günü yayımlanacağını açıkladı.

Karar gazetesine sürpriz transfer! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin