Karakaya için bir taziye de Genelkurmay’dan: 'Dik duruşundan asla taviz vermemişti'

Genelkurmay, Yeni Akit gazetesi Genel yayın yönetmeni Hasan Karakaya için taziye mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Karakaya için bir taziye de Genelkurmay’dan: 'Dik duruşundan asla taviz vermemişti'

Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, Suudi Arabistan’da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Yeni Akit Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya için “Haksızlığa karşı en zor zamanda konuşmasını bilmiş ve dik duruşundan asla taviz vermemiştir” denilen bir taziye mesajı iletti.



Yeni Akit, başta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin üst düzey isimlerinin tam kadro cenaze törenine katıldığı Karakaya için Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü’nün gazeteye taziyelerini ilettiğini duyurdu.



Haberde, Özkürkçü’nün Karakaya’nın oğlu Fatih Karakaya ile görüştüğü ileri sürülerek, şu ifadeler kullanıldı: “Özkürkçü, Hasan Karakaya’nın Türkiye’nin en önde gelen gazetecilerden olduğunu belirterek, “Haksızlığa karşı en zor zamanda konuşmasını bilmiş ve dik duruşundan asla taviz vermemiştir” dedi. Vefatıyla birlikte Türk gazeteciliği açısından yeri doldurulamayacak bir boşluğun oluşacağını söyleyen Özkürkçü, başta ailesi olmak üzere, Akit camiasına, Türk Basınına ve okurlarına, Genelkurmay Başkanlığı adına başsağlığı dileklerini iletti.”



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin