Karagül'ün yeni star adayları

Kanalda yeni başlayan dizinin genç oyuncuları, star adayı olarak görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Karagül'ün yeni star adayları

Fox TV'de yeni yayınlanmaya başlayan, başrollerini Özcan Deniz, Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker ve Mesut Akusta’nın paylaştığı “Karagül Dizisi’nde ikizleri canladıran Ayça Ayşin Turan ve İlayda Çevik yeni star adayı olarak görülüyor.



Daha önce de Yer Gök Aşk ve Lale Devri adlı dizilerde genç oyuncu adaylarının yıldızının parlamasına imkan veren Avşar Yapım, bu iki ismin de televizyon dünyasında aranan isimlerler olacağına inanıyor.



İLAYDA ÇEVİK



Daha önce hiç bir kamera önü deneyimi olmadığını söyleyen İlayda Çevik, “Böylesi büyük bir projede yer aldığıma hala inanamıyorum, ilk görüşmeye gittiğimde bu işe dahil olmamın imkansız olduğunu düşünüyordum. Sonra beni arayıp, dizinin başrollerinden birisin, Özcan Deniz ve Ece Uslu’nun ikiz kızlarından birini oynayacaksın dediklerinde gerçekten şaka yaptıklarını sandım. Ta ki sete çıkıp yönetmenimiz Murat Saraçoğlu, “Kamera, oyun, hadi İlayda” diyene kadar. Halen bir rüyada olduğumu düşünüyorum ve uyanmaya korkuyorum” diyerek duygularını dile getirdi. 



AYÇA AYŞİN TURAN



Daha önce Derin Sular dizisinde yer alan Ayça Ayşin Turan ise, “Kendime örnek aldığım oyuncularla aynı seti paylaşmak anlatılmaz bir şey. Ben de İlayda’yla benzer duygular içindeyim. Senaryoyu okuduğumda şu an canlandırmakta olduğum Ada karakterini öylesine sevdim ki, ne yapıp edip bu rolü almalıyım dedim kendi kendime. Günlerce eve kapanıp çalıştım. Audition için beni çağırdıklarında yapımcımız Şükrü Bey ve yönetmenimiz bir aradaydı. Ben heyecandan ellerim ayaklarım titreyerek oynadım Ada karakterini. Sonra ikisi birbirlerine baktılar,gülümseyerek “Tamam bu Ada olmuş” dediler. Çok utandım, kendimi dışarı attım, eve kadar sevinçten ağladım” diye anlatıyor role seçilme hikayesini.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin