"Karagül" yakında başlıyor! Dizinin kadrosunda kimler var?

Fox TV'de izleyiciyle buluşacak dizinin kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Google Haberlere Abone ol
"Karagül" yakında başlıyor! Dizinin kadrosunda kimler var?

Başrollerini Özcan Deniz, Ece Uslu ve Yavuz Bingöl’ün paylaştıkları, Mart’ta ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Karagül, Halfeti’nin atmosferinde geçen bir dizi.



Dizi adını bu toprakların kendine has bir özelliğinden alıyor. Dünya’da sadece Halfeti’de yetişen karagül, kesilip başka yere götürüldüğünde rengini değiştiriyor. Halfeti’nin karagül sırrı gibi başka sırları da barındırdığı yeni dizinin senaryosu  Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon ikilisine ait. Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmeni ise Murat Saraçoğlu. Dizide doğulu zengin bir ailenin oğlu olan Murat( Özcan Deniz) İstanbul'da Ebruyla (Ece Uslu)  evlenecek ve daha sonra beklenmedik bir şekilde iflas ederek bu durumu herkesten saklayacak. Murat’ın( Özcan Deniz)ardından Urfa’ya giden  Ebru (Ece Uslu) hem iflasın getirdikleriyle savaşıp hem de geçmişin sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak.



ÖZCAN DENİZ’iN ZOR ANLARI



Karagül çekimleri sırasında Özcan Deniz, oldukça soğuk bir havada denize gimek zorunda kaldı. Dalgıçların da hazır bulunduğu çekim sırasında Özcan Deniz, sahnenin gereğine uygun olarak zor şartlar altında çalıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin