'Karagül' setinde para krizi mi yaşanıyor? Yapımcı şirketten açıklama var!

Avşar Film, dizi hakkında çıkan haberler hakkında bir açıklama yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
'Karagül' setinde para krizi mi yaşanıyor? Yapımcı şirketten açıklama var!

Fox TV'nin reyting başarıyla dikkat çeken dizisi 'Karagül'ün setinde para krizi yaşandığı, yapımcı Şükrü Avşar'ın kanaldan 1 milyon 800 bin TL aldığı ve bunu öğrenen başrol oyuncuları Şerif Sezer ve Mesut Akustsa'nın ücretlerine zam istedikleri, zam almazlarsa yeni sezonda dizide oynamayacaklarını söyledikleri iddia edilmişti.



Ayşar Film bu iddialar karşısında bir açıklama yaparak, söylentileri yalanladı.



Hiçbir oyuncuyla sorunları olmadığını belirten Avşar Film, Karagül'de senaryonun gerektirtiği ayrılıklar dışında bir ayrılık yaşanmayacağını belirtti.



Avşar Film'den yapılan açıklama şu şekilde:



Sosyal medyada “Karagül’de isyan” başlığı altında çıkan haber, tamamen asılsızdır. Hiçbir oyuncumuz ile haberde bahsedildiği gibi ne bir görüşme yaşanmıştır ne de tarafımıza böyle bir talep gelmiştir.



Avşar film hiçbir projesinde, ne oyuncusu ile ne de teknik ekibi ile bu tarz sorunlar asla yaşamamıştır. Yine bugüne kadar yapmış olduğumuz projelerde haberde bahsedildiği gibi tarafımıza yansıyan talepler olmamıştır. Hassas olduğumuz bu konuda çıkan asılsız haberlerin art niyetli ve yıpratmaya yönelik olduğunu düşünüyoruz.



“Karagül” Senaryosunun gerektirdiği ayrılıklar dışında, tüm oyuncu kadrosuyla, FOX TV ekranlarında yoluna kaldığı yerden devam edecektir.



Konuyu kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin