Kara Sevda'da Kemal ve Emir hesaplaşmasında ilk kez silahlar konuşacak!

Star TV'de yayınlanan dizinin bu akşam ekrana gelen bölümünde neler yaşanacak? İşte yanıtı...

Google Haberlere Abone ol
Kara Sevda'da Kemal ve Emir hesaplaşmasında ilk kez silahlar konuşacak!

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Kemal ve Emir’in silahların konuşacağı amansız hesaplaşması ekrana gelecek.



Dizinin yeni bölümünde Kemal, Emir'le aralarındaki hesabı kapatmak için son noktayı koymak isteyecek. İki düşmanın karşı karşıya geleceği heyecan dolu bölümde; Kemal ve Emir hayatlarıyla adeta rus ruleti oynayacaklar. Kemal'in yöntemleriyle ekrana gelecek hesaplaşmada yaşanacaklar ekran başındakilere soluksuz anlar yaşatacak. Büyük hesaplaşmadan Kemal mi yoksa Emir mi sağ çıkacak?



SOYDERELER VE SEZİNLER AYNI YEMEK MASASINDA!

Kara Sevda'da Kemal ve Emir hesaplaşmasında ilk kez silahlar konuşacak!



Kara Sevda'nın yeni bölümünde, Zeynep'in hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla Sezin ve Soydere ailesi ateşkes ilan etmek zorunda kalacak. Nefeslerin tutulacağı bölümde, Vildan'ın oğlu Ozan'a verdiği söz iki aileyi aynı yemek masasında buluşturacak.



Kemal'in hayatını korumak için Emir'e geri dönmek zorunda kalan ve bu kez aldığı kararı Kemal'den saklayan Nihan, beklenmeyen akşam yemeğinde  bu kez farklı bir mücadele verecek.



Sürprizlerle dolu gerçekleşecek akşam yemeğinde iki düşman aile bir araya gelse de Kemal ve Nihan arasında yaşanacaklar aşıkları uçurumun eşiğine getirecek.



Kara Sevda'nın yeni bölümü 4 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin