Kara Sevda dizisinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Star TV'de yayınlanan dizi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kara Sevda dizisinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Ay Yapım imzalı, Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Kemal ve Emir, kimliğini bilmedikleri Asu'nun peşine düşecekler. Çemberin Asu için iyice daralacağı bölümde ekrana gelecek görkemli davetle Kemal, Emir, Nihan ve Asu için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Nihan'ın düzenlediği görkemli hayır gecesinde Kara Sevda'nın kadınları şıklıklarıyla göz kamaştırırken gecede yaşanacak beklenmeyen gelişmelerle ipler gerilecek.



Emir'in yaptığı tüm kötülüklerin hesabını kimliğini bilmediği kardeşini ortaya çıkartarak ödetmek isteyen Kemal, artık hamlelerini daha sert oynayacak. Nihan'ın, Emir'i seçmesini hazmetmeye çalışan Kemal, düşmanından intikamını kardeşi üzerinden almak isteyecek. Emir'in de peşine düştüğü, kimliğini bir sır gibi saklayan Asu, amcası Hakkı ile birlikte planladıkları oyunlarında yeni bir dönüm noktasına gelecek.



Sürprizleriyle izleyenleri şoke edecek bölümde acaba Asu'nun kimliği nasıl ortaya çıkacak, titizlikle iz süren Kemal mi yoksa bu yolda her şeyi mubah gören Emir mi önce Asu'ya ulaşacak gibi heyecan dolu sorular yanıt bulacak.



KARA SEVDA'YA YENİ OYUNCU!



Kara Sevda'ya yeni bölüm itibarıyla genç oyuncu Erhan Alpay dahil oluyor. Komiser Hakan karakterine hayat verecek olan Alpay,  dizide yaşanacak şaşırtıcı gelişmede önemli rol oynayacak.



Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Sevda çok konuşulacak yeni bölümüyle 25 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.



"Kara Sevda dizisinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! " Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin