Kaptan Eda Erdem'in heykeli dikilecek. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Genel Kurul toplantısında açıkladı, Eda Erdem: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurulda açıklamalarda bulundu. Ali Koç, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki Fenerbahçeli sporcuları övdü, elde ettiği başarılardan dolayı kaptan Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini açıkladı. Eda Erdem de "Bugün dünyanın en mutlu insanıyım" açıklamasını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kaptan Eda Erdem'in heykeli dikilecek. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Genel Kurul toplantısında açıkladı, Eda Erdem: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda yer alan Fenerbahçeli sporculara dikkat çekerek, elde ettiği başarılardan dolayı kaptan Eda Erdem’in heykelinin dikileceğini söyledi. Eda Erdem de "Bugün dünyanın en mutlu insanıyım" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurulda açıklamalarda bulundu. Tarihi bir güne tanıklık edeceklerini belirten Koç, "Birbirimizle ne kadar gurur duysak azdır. Sizi biraz sıkboğaz ettik mesajlarımızla. 65 bin katılımcı var. Locaları açtım. Dolar dolmaz da üst tribünleri açacağız. Hepinizden Allah razı olsun. Bazen görüyor bazen görmeyebiliyorsunuz çünkü Fenerbahçe ismi kullanılmıyor ama amatör branşlarda her yerde rekorlar kırıyoruz. Olimpiyat kotaları tek tek gelmeye başladı. Kuzey Tunçelli hem 800 metre hem 1500 metrede Türkiye rekorları kırarak kota aldı ama ne yazık ki söz konusu Fenerbahçe olduğu zaman medyada Fenerbahçe sporcusu kullanılmıyor.

FİLENİN SULTANLARI'NA ÖVGÜ

Üzüntüyle karşılıyoruz tepkimizi de koyduk. Filenin Sultanları’na da değinmek istiyorum. Geleneksel rakiplerimiz arasında amatör branşlarda hala bayrağı en yüksekte tutan tek hedefi şampiyonluk olan ne yazık ki sadece Fenerbahçe kaldı. Bunu yapmanın kolay olmadığını bugünün şartlarında biliyorsunuz. Filenin Sultanları’nı bu ülkeyi nasıl mutlu ettiğine hepimiz şahit olduk. Japonya’da da Allah yollarını açık etsin. Bu takımın en önemli oyuncusu Fenerbahçe sporcularıdır. Filenin Sultanları’nı kutlarken ayrı parantez kaptan Eda’ya, savunma bakanı Gizem’e, Türk oğlu Türk olan Vargas’ımıza ve Aslı Kalaç’a özel parantez açmak istiyorum. Ülkemizi, Fenerbahçe’yi müthiş şekilde temsil ettiler. Yönetim toplantısı yaptık. Aldığımız karar çerçevesinde Alex, Lefter, Can Bartu ve Eda Erdem heykeli olacak. Kendisi de bilmiyor, şu an öğrenmiş oldu. Gani gani hak ettiğini düşünüyoruz. Zaten Fenerbahçe Kulübü bir spor kulübüdür" ifadelerini kullandı.

BUGÜN DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYIM

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından heykelinin dikileceği açıklanan sarı-lacivertlilerin milli voleybolcusu Eda Erdem Dündar, "Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım" dedi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin