'Kapış Kapış'ın yayın günü belli oldu

İşte, Kanal D'de yayınlanacak olan yarışma programından detaylar.

Google Haberlere Abone ol
'Kapış Kapış'ın yayın günü belli oldu

Kanal D’nin yeni yarışma programı 'Kapış Kapış' 11 Temmuz Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Sunuculuğunu Sinan Çalışkanoğlu’nun yaptığı, Perşembe ve Cuma olmak üzere, haftada iki gün ekrana gelecek olan yarışmanın ödülleri arasında 'uçak' da bulunuyor.



'Kapış Kapış', iki kişilik takımların yarıştığı, soruları doğru bilen, hızlı olan ve hem zamanını hem de becerisini doğru kullanan takımın yüzlerce çeşit ödül kazanabileceği, bir yarışma programı.



Bilgi, beceri ve çeviklik üzerine kurulu 'Kapış Kapış'ta yarışmacılar, eşi, arkadaşı ya da ailesinden biri ile kurduğu takım ile yarışıyor. 



Yarışmada, ödül mağazasındaki uçaktan otomobile, tekneden motosiklete, pırlanta setinden beyaz eşyaya, plazmadan ginger’a, karavandan tablet bilgisayara kadar yüzlerce hediye yarışmacıların olacak.



Yarışma nasıl oynanıyor?



Kapış Kapış bir başlangıç oyunu, 7 engel oyunu ve bir sonuç oyunu olmak üzere toplamda 9 etaptan oluşuyor. 



Soruyu bilen ve alt kata inme yani oyunu oynayarak hediye kazanma hakkı kazanan yarışmacının, kum saatindeki son kum taneciği bitmeden yukarı çıkıp butona basması gerekiyor. Eğer kum saatindeki kumlar tükendiği halde yarışmacı, oyuna ve hediye toplamaya devam edip butona basamazsa eleniyor. 



Elenmeden final oyununa kadar gelmeyi başaran tüm takımlar arasından çarşıya en az inen eleniyor, diğer takımlar final oyunu oynamaya hak kazanıyor. Final oyununda ise yarışmacılar birbirinden farklı, değerli hediyeleri kapış kapış götürüyor. 



Yarışmanın ilk bölümü saat 20.00'de yayınlanacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin