Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, dün akşam 8. Bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Kanunsuz Topraklar, her bölümü ile dikkat çekiyor. Yayınlanan son bölümde Melik Paşazade’nin jandarmalara teslim olması dikkat çekerken, Ali Gelik yaşadığı hezimetin ardından Celal ve Fatma Ana’ya eziyet eder. Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm beğeni toplarken, diziyi kaçıranlar için yeni bölüm linkini haberimize ekledik.

Google Haberlere Abone ol
Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümde; Ali Gelik’in eziyetlerine karşı daha fazla dayanamayan Gülfem, Ali Gelik’in karşısına dikilerek “Sen annesinin bile sevmediği bir evlatsın!” diyerek öfkesini püskürtür. Ali Gelik ise bu kaftan sonra tokat yemiş gibi olur. Soluğu annesinin yanında alan Ali Gelik’in bu acımasız karakterinin altında yatan gerçekler ortaya çıkar. İşte Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki!
 
KANUNSUZ TOPRAKLAR 7. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki

Gülfem, Ali Gelik’in tehditleri yüzünden çaresizdir. Yüreği parçalansa da Davut’tan ayrılır ve büyük bir buhranın içine düşer. Bu ayrılığın acısını kalbine gömen Davut ise artık kararlıdır.

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki - Resim : 2

Önce kayıp tüfekleri Türk Ordusu’na teslim edecek sonra da madenci arkadaşlarının haklarını canı pahasına savunacaktır. Tüm bunlar yaşanırken Malik, Gülfem’i Ali Gelik’ten kurtarmak için planladığı oyunu devreye sokar. Mazisi hicap dolu bir kadın olan annesi Saniye’yi çıkartır karşısına.

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki - Resim : 3

İki cenah arasında büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Verdiği kararları birer birer hayata geçiren Davut kasabayı kasıp kavururken Gülfem’le yolları durmadan kesişiyordur. İki sevdalı ayrı da olsa aşklarının alevi sönmüyordur…

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki - Resim : 4

Aralarına giren düşmanlara, kaderin acımasız oyunlarına rağmen birbirlerinden vazgeçemiyorlardır. Ve vazgeçmeyeceklerdir…
 
KANUNSUZ TOPRAKLAR 8. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki - Resim : 5

Malik Paşazade, jandarmalara teslim olmuştur. Olanları anlatmak için Davut’a koşar Gülfem, ama gördüğü manzara karşısında yıkılır. Ali Gelik’se Maden Mahallesi’nde yaşadığı hezimetin kuyruk acısını Celal ve Fatma Ana’ya eziyet ederek çıkartmaya çalışmaktadır.

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki - Resim : 6

Ama önce Gülfem dikilir Ali Gelik’in karşısına ve içindeki bütün nefreti kusar… ‘Sen annesinin bile sevmediği bir evlatsın!” - Bu laf ve yediği tokat kulaklarından silinmez Ali Gelik’in. Paramparça olmuştur. Soluğu Bolu’da annesinin yanında alır.

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki - Resim : 7

Böylece onun bu acımasız karakterinin altında yatan gerçekler, acılarla geçen çocukluğu çıkar su yüzüne. Malik Bey’in yokluğunda madenin başına geçen Gülfem’se çok zor şartlarda çalışmaya devam eden madenciler tarafından hiç hoş karşılanmaz.

Kanunsuz Topraklar 8. Bölümü ile ekranlara geldi: Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm izleme linki - Resim : 8

Ama Davut vardır yanında. Onu yalnız bırakmayacak, yaşadığı her zorlukta düşmemesi için elinden tutacaktır. Paşazade Madenciliğin zor günler yaşadığını öğrenen ve onu haince ele geçirmeye çalışan Ali Gelik’e karşı omuz omuza, nefes nefese savaşacaktır iki aşık…
 
Kanunsuz Topraklar 8. bölüm FULL İZLE
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin