Kansere yakalanan Armağan Çağlayan; Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'ye kırıldı... Armağan Çağlayan sitem dolu sözlerle için döktü

Kanser tedavisi gören 56 yaşındaki ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan sosyal medyada için döktü. Kansere yakalanması nedeniyle çok sayıda ismin aradığını belirten Nükhet Duru ve Sözeri'nin aramamasına kırıldığını belirtti. Armağan Çağlayan "Bu sitem değil." dedi ama sözleri sitem doluydu...

Google Haberlere Abone ol
Kansere yakalanan Armağan Çağlayan; Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'ye kırıldı... Armağan Çağlayan sitem dolu sözlerle için döktü

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan bir süre önce kansere yakalandığını açıklamıştı. Çağlayan Twitter hesabından hastalık süreciyle ilgili paylaşımlarda bulundu.

İki kişinin aramamasının kendisini çok üzdüğünü belirten Çağlayan şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sirasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil.

Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım…. Sonsuza dek….

En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan ‘kırılıyor’ ../”

Armağan Çağlayan kimdir?

Armağan Çağlayan, 8 Nisan 1966'da İstanbul'da doğdu. Çocukluğu ve gençliği Hereke'de geçti. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda doktora programına başladı. Avukatlık stajını Kocaeli barosunda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul’a geldi.

MedYapım’ın kurulduğu dönemde arkadaşının da yardımıyla hazırlık elemanı olarak işe başladı. Kısa sürede editörlüğe kadar yükselip genel müdür yardımcılığı görevini üstlendiği dönemde 11 yıldır çalıştığı MedYapım’dan ani bir kararla ayrıldı. MedYapım'da çalıştığı dönemde "Bülent Ersoy Show", "Huysuz Show", "Hülya Avşar Show", "Şans Kapıyı Çalınca", "Şahane Pazar", "Kim 500 Milyar İster", "Ünlüler Çiftliği" gibi birçok yapıma editoryal koordinator olarak imzasını attı. 2003 yılında ise "Popstar" yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne geçti.

Bu sırada Finansbank ile Avea markalarının reklamlarında, "Belalı Baldız" ve "İmkansız Aşk" adlı dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2004-2005 yılları arasında Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. Hürriyet gazetesinden ayrıldıktan sonra röportajlarına Esquire dergisinde devam etti. Aynı zamanda Dishy dergisinde de "Tortu Takvimi" adında bir köşe hazırladı.

MedYapım’dan ayrıldıktan sonra görevine Doğan TV bünyesinde yer alan D Productions yapım şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak devam etti. "Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye" ve "Büyük Teklif" adlı programların yapımcılıklarını üstlendi. 2006 yılı yaz döneminde Star TV ekranlarında “Son Ütücü” adlı talk show programını yaptı.

2006 yılının bitmesiyle birlikte D Productions’taki görevinden ayrıldı ve “Son Ütücü” programı da ekranlara veda etti. 2007 yılında Osman Yağmurdereli ile birlikte "Ar&Ya" yapım şirketini kurdu. Ar&Ya Yapım şirketinde "Dilimin Ucunda" ," Kadınlar ve Erkekler" ve sunuculuğunu üstlendiği talk show programı "Armağan Çağlayan'la Bu Hafta" programına imza attı.

Armağan Çağlayan 2008 yılında Ayşe Taş ile "Çok Yaşa Sen Ayşe" programını yaptı. Daha sonra "Format Yapımcılık" şirketini kurdu. 2009 yılında yapımcılığını yaptığı "Olmaz Böyle Şey" adlı program ile Türkiye'nin yetenekleri ile yurtdışındaki yetenekleri bir araya getirdi. 2009 yılında Play Yapımcılık'ın üstlendiği "Altın Kızlar" adlı programın formatını yurtdışından getirdi. Bu arada "Popstar Alaturka"da jüri üyeliğine devam etti.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde araştırma görevlisi olarak İletişimde Yaratıcılık dersi ve Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ile Görsel İletişim bölümlerinde öğretim görevlisi olarak dersler verdi. Radikal gazetesinde köşe yazıları yazdı ve röportajlar yaptı.

Televizyon kariyerinin ardından program yapımcılığı ve sunuculuk kariyerine 196Sekiz adlı YouTube kanalında devam etti. Kanalda "Gör Beni", "Uçuk Kaçık Masallar", "Dur Bi Dinle", "Tembel Yemekleri", "Yeme De Yanında Yat" ve "Zor Ama Yine De Sor" adlı programları sundu. 22 Kasım 2022 tarihinde akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Tedaviye başlamasının ardından, doktorunun önerisiyle dinlenmeye karar verdi ve YouTube programlarını sonlandırdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin