KANALTÜRK'TEKİ TERS CEPHE'DEN KOVULDU!

© MEDYATAVA- Kanaltürk Ankara Temsilcisi Sami Dadağlıoğlu'nun yönetiminde, Prof. Dr. Ümit Özdağ, Rasim Ozan Kütahyalı, Fikri Akyüz ve Ümit Zileli'nin tartıştığı "Ters Cephe" programından bir isim ekipten çıkarıldı, yerine başka bir isim getirildi. İşte ekipten çıkarılan o isim tarafından yapılan açıklama...

Google Haberlere Abone ol
KANALTÜRK'TEKİ TERS CEPHE'DEN KOVULDU!

Ters Cephe'yi sunan isimlerden

Fikri Akyüz

, kendisine bugün yapılan tebligatla programdan çıkarıldığını öğrendi. Akyüz, konuya ilişkin tepkisini şu mesajla dile getirdi:


 


kanaltürk'te her perşembe akşamı yayınlanan "ters cephe" programı iki haftalık bir tatile girmişti. yarın tekrar başlıyor..


 


ancak bugün bana yapılan tebliğe göre; bu programda daimi partnerlerim ümit özdağ, ümit zileli ve rasim ozan kütahyalı'nın programa devam edeceği; benim ise programda artık olmayacağımı belirtildi. yerime ise star yazarı mustafa akyol'u getirdiklerini söylediler. hiçbir gerekçe ise göstermediler. yani lafın kısası, ters cephe'den kovuldum..9 aydır çok arzu etmeme rağmen, "yandaş fikri akyüz"(!) olarak hiç bir muhafazakar ve liberal gazete bana köşe tahsis etmedi. şimdi de televizyon programımdan oldum!


 


selamlar..


 


fikri akyüz

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin