Kanaltürk'te flaş atamalar!

Yeniden yapılanma içindeki İpek Medya Grubu'nda üstü düzey atamalar...

Google Haberlere Abone ol
Kanaltürk'te flaş atamalar!

Kanaltürk Televizyonu Genel Müdürlüğü görevine, halen Kanaltürk Reklam Departmanının başında olan Murat Uzun atandı.



Grup bünyesinde kurulan program üretim ve prodüksiyon şirketi olan Altın Çam Prodüksiyon ve Ticaret A.Ş Genel Müdürlüğüne ise halen Kanaltürk’ün Program Direktörü olan Oğuz Altuğ Demirel atandı.



Murat UZUN: Doğu Akdeniz Üniversitesi işletme eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Sektörde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Show TV, Cine5 ve Kanal D’nin ardından 2009 yılında Kanaltürk’e transfer oldu. Son 2 yıldır Kanaltürk TV ve Kanaltürk Radyo’nun reklam departmanlarının başında olan Uzun, evli ve bir çocuk babası.



Oğuz Altuğ DEMİREL: Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sinema TV Bölümü Yüksek Lisans bölümlerinden mezun oldu. Bilgi Üniversitesi İletişim Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak görev yapıyor. Kanaltürk ve NTV Spor’da Program Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Ayrıca Star TV,  ATV ve FOX kanallarında yönetmen olarak çalışan Demirel, evli ve iki çocuk babası.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin