Kanalından sonra günü de değişti

Fox TV'ye transfer olan dizi artık Salı akşamları yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Kanalından sonra günü de değişti

Geçtiğimiz haftalarda Fox TV'ye transfer olan 'Benim Hala Umudum Var' dizisi bu haftadan itibaren Salı akşamları izleyici ile buluşacak.



Başrollerinde Gizem Karaca, Şükrü Özyıldız, Berk Oktay'ın rol aldığı dizi yeni bölümüyle yarın akşam 22:30'da ekrana gelecek.



Dizinin 28. bölüm özeti de şu şekilde:



Berk Oktay, Gizem Karaca ve Şükrü Özyıldız’ın başrollerini paylaştığı dizide aşk yapılan hataları affetmezken mantık devreye giriyor. Hakan’ın teklifi Umut’un kafasını karıştırır. Artık kalbiyle değil, mantığıyla karar vermenin doğru olacağına inanır.



Çıkan haberler nedeniyle kanallar Hakan’ın işlerini bitirmeye karar verir. Umut ve Hakan magazin haberleriyle daha da yıpranmak istememektedir.



Ozan Umut’un ses kaydını dinlemesi için elinden geleni yapar fakat Ozan’a karşı güveni sarsılan Umut onu dinlemez.

Ses kayıtlarını siler. Umut’un Hakan ile evlenmeye karar verdiğini öğrenmesi ise Ozan için tam bir hayal kırıklığıdır.

Hakan hakkında bildiklerini ispatlamaya çalışmaktan vazgeçer.



Melis’in bebeğini aldırmadığını öğrenince kendisini bekleyen hayata yakınlaşmaya çalışır. Mete’nin Hakan’ı canlı yayında zor duruma düşürmek için hain bir planı vardır.



Ragıp ve Özen’in ilişkisi artık su yüzüne çıkmıştır. Emel bu ilişkiyi öğrenince boşanmaya karar verir. Araba yarışlarına katılmaya başlayan Rüzgar, Ragıp ve Ozan’ın hayatını derinden sarsar.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin