Kanal T'den maaş krizi haberlerine açıklama

Kanal T yöneticileri çalışanların maaş alamadıkları iddiaları üzerine ne açıklama yaptı?

Google Haberlere Abone ol
Kanal T'den maaş krizi haberlerine açıklama

Kanal T çalışanları geçtiğimiz günlerde 'Kuşum Aydın' ve 'Yıldız Tilbe Show' programlarının başlamasının ardından maaşlarını alamadıklarını ve kendilerine her ay  "önümüzdeki ay maaşlarını alacaksınız" dendiğini ancak ödeme yapılmadığınıiddia etmişti.



"Kanal T Genel Yayın Yönetmeni" İlker Karaca bu konuda bir açıklama yaparak, yaşadıkları ekonomik krize rağmen çalışanların maaşlarını gününde aldığını açıkladı.



İşte Kanal T'nin yaptığı açıklama:



"Basında 19.05.2013 tarihinde yer alan “Kanal T‘de maaş krizi” başlıklı bir haber yayınlanmıştır.



Kanalımız yeni yayın dönemiyle bir çok büyük atılıma imza atarak isminden fazlasıyla söz ettirmiştir. Bununla birlikte dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen ve bizim de yaşadığımız krize rağmen personellerimiz maaşlarını günlerinde almışlardır. Ülkemizin en büyük televizyonlarında bile maaş problemi yaşanırken biz bu sıkıntıyı ne personelimize ne de bir başkasına yansıttık. 

Bu haberler kurumuzudan ilişiği kesilmiş personellerimiz tarafından bir çok yerde duyulmuş ancak bu söylentilere kulağımızı tıkamış bulunmaktayız.

Kanalımız 2013-2014 yayın dönemine büyük yatırımlar ve büyük projelerle adından söz ettirmeye devam edecektir. RTÜK’ün yayın ihalesi sonucundan da bölgesel yayın yapma hakkını alan ikinci televizyon olduğumuzun da altını çizmek isteriz. Bu haberin asılsız olduğunu dile getirir, saygılar sunarız"



Kanal T'de maaş krizi haberini okumak için tıklayın





 


Etiketler kanal t maaş krizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin