Kanal D’nin yeni programında 12 aile sevdiklerine kavuştu!

Kanal D’de canlı yayınlanan “Özledim Seni” de bugüne kadar neler yaşandı?

Google Haberlere Abone ol
Kanal D’nin yeni programında 12 aile sevdiklerine kavuştu!

Paramparça aileler bir ara geliyor, yaprak dökümü gibi dağılan kardeşler, anneler, babalar, oğullar birbirini bu programda buluyor...



Özledim Seni” başladığı günden bu yana 12 aileyi sevdiklerine kavuşturdu. Programda inanılmaz gerçek hayat kesitleri yer aldı. Bunlardan en çarpıcı olanı, Cenk Angi'nin amcaları tarafından öldüğü söylenilen annesine 36 yıl sonra kavuşmasıydı.



YÜREK BURKAN HİKAYELER



 Yaşanan bir diğer acı dolu hikaye ise herkesi gözyaşlarına boğdu. Ömer Karaca, yaşadığını umduğu kardeşinin başka bir aileye evlatlık verildikten sonra sadece 1 ay hayatta kalabildiği gerçeğiyle yüzleşti. Ömer, kardeşine olan özlemini aynı aile tarafından evlat edinilen Özden'e sarılarak dindirdi.



 Deniz'in hikayesi ise çok çarpıcıydı. Öz ailesini arayan Deniz, kendisini "sokakta buldum" diyerek polise götüren kişinin aslında yakın akrabası olduğunu öğrendi. 



 Bir diğer yürekleri burkan olay ise Türkiye'nin en önemli sorunlardan biri olan çocuk gelin gerçeğini yaşayan Nuran'ın hikayesiydi. 12 yaşında, koyun karşılığında 40 yaşındaki bir adamla evlendirilen Nuran, önce yıllardır görmediği annesine ardında da 18 yıl önce bırakmak zorunda kaldığı kızına kavuştu.



 Özlemler sınır tanımıyordu. "Özledim Seni" de sınır tanımadı ve Filiz Koç'u yetimhanede birlikte büyüdüğü, sonrasında izini kaybettiği ve Yunanistan'da yaşayan ağabeyine 32 yıl sonra kavuşturdu! 



Arzum Karpuzlar ise haber alamadığı Almanya'daki hasta babasıyla 6 senenin ardından gözyaşları içinde kucaklaştı.



 Şimdi, tüm Türkiye nefesini tuttu. 6 yaşında tedavi masrafları ödenmediği gerekçesiyle öz ailesi tarafından hastaneye bırakılan ve yetiştirme yurdunda kaderine terk edilen Mustafa'nın ailesini affedip affetmeyeceğini görmek için bekliyor...



 Umutların gerçeğe dönüştüğü program "Özledim Seni", her bölümüyle yeni umutlara yelken açıyor. Hafta içi her gün saat 11:00'da "Kanal D" de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin