Kanal D'nin yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu

Kanalda yayınlanacak yeni dizi ne zaman başlayacak?

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu

Kanal D ekranlarında yapımını Düş Gezginleri Film’in, yapımcılığını Nilgün Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Canan Evcimen ve Atilla Cengiz’in yaptıkları kadrosunda da Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Aziz Sarvan, Pelin Orhuner, Efecan Erdem, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Ayberk Aladar,  Özge Oldaç, Batuhan Sert ve Ecem Karavus gibi isimlerin yer aldığı 'Alın Yazım' dizisi 1 Eylül Pazartesi günü başlıyor.



Dizi, haftaiçin hergün gündüz kuşağında yayınlanacak.



Dizinin konusu şu şekilde:



Doğduğu gün yetimhaneye bırakılan, 8 yaşına kadar İstanbul’da, sonra da Eskişehir yetimhanelerinde büyüyen Asya, aslında çok büyük bir mirasın tek varisiydi. Ve bunu kendisi dahil kimseler bilmiyordu. Yıllar önce annesini doğum masasında kaybederek en büyük talihsizliği yaşayan Asya için hayat, başlangıcından itibaren zorluklarla geçmiştir.



Asya iki günlük bebekken babası Cevher’in yurt dışından ölüm haberi gelmiş, böylece Asya, amcası Levent ve yengesi Aysel’in eline kalmıştır. Cevher’in tek varisinin Asya olduğunu bilen Aysel, Levent’ten gizli, sevgilisi Kürşat’ı kullanarak hain bir plan hazırlamıştır. Asya geç kalmadan yok edilecektir. Plan tıkır tıkır işler ve Aysel kaynının büyük servetine konar. Ama henüz onun da bilmediği bir şey vardır. Aysel, Asya’yı öldü bilmektedir. Oysa Kürşat, kızı bir yetimhaneye vermiş, hayatını adım adım takip etmiştir. Amacı günü gelince Asya’yı, Aysel’den intikam almak için kullanmaktır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin