Kanal D'nin yeni dizisinin yayın günü belli oldu

'Küçük Ağa' dizisi önümüzdeki hafta izleyici ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisinin yayın günü belli oldu

Kanal D’nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi yer aldığı yeni komedi dizisi 'Küçük Ağa' 28 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.



Yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Aysun Akyüz-Erol Özlevi’nin yaptıkları, senaryosunu da Ahmet Yurdakul-Ozan Yurdakul-Sinan Yurdakul’un kaleme aldıkları anne ve babasını boşanma kararından vaz geçirmeye çalışan küçük bir çocuğun hikayesini anlatıyor. 



Dizinin konusu şöyle:  



İstanbul’un görmüş geçirmiş varlıklı ailesinin kızı Sinem (Birce Akalay) ve Urfalı zengin bir ağanın oğlu Ali (Sarp Levendoğlu), 10 senelik evliliklerini bir anda bitirme kararı almışlardır. Sinem, özel bir hastanede nörolog uzman doktor olarak çalışmaktadır. Güzel, zeki ve etrafında kendisinin fark etmediği bir ilgiye sahiptir.



Ali de yakışıklı, prezantabl, zeki ve bir reklam ajansının mihenk taşıdır. Çok önemli projelere imza atmıştır. Anne ve babasının boşanma kararından çok etkilenen ve binbir türlü yaramazlığı yapma potansiyeli yüksek olan 6 yaşında Mehmet Can (Emir Berke Zincidi), anne ve babasının ayrılmaması için elinden geleni yapar.



Evde, okulda ve mahallede onca yaramazlık, anne ve babasını tekrar bir araya getirmek için çare olmamıştır. Bu evlilikten pek de hoşnut olmayan, ayrı kültürlere ait aile büyüklerini işin içine karıştırır.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin