Kanal D'nin yeni dizisinden ilk görüntüler yayınlandı

'Poyraz Karayel' dizisinin tanıtım fragmanı izleyiciyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisinden ilk görüntüler yayınlandı

Kanal Dnin yeni sezonda ekrana getireceği ve kadrosunda İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın yer aldığı 'Poyraz Karayel' adlı dizinin tanıtım fragmanı önceki akşam yayınlandı.



Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan'ın yaptığı, Çağrı Lostuvalı'nın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu ise; Ethem Özışık kalema aldığı Poyraz Karayel”in konusu şöyle:



Poyraz, dibi bulmuş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi; ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, Kayınpederi Ünsal’dan almak için bir çare düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül adlı bir kızla tanışmıştır. Poyraz kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır. Ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır. 



"Kanal D'nin yeni dizisinden ilk görüntüler yayınlandı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin