Kanal D'nin yeni dizisi 'Zeytin Tepesi'nden ilk görüntüler yayınlandı

Önümüzdeki günlerde ekrana gelecek dizinin fragmanı izleyici ile buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisi 'Zeytin Tepesi'nden ilk görüntüler yayınlandı

Kanal D'nin yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk BayhanFatih Aksoy’un üstlendikleri, senaryosunu da Gülnaz Saraçoğlu’nun kaleme aldıkları yeni dizisi 'Zeytin Tepesi'nden ilk görüntüler yayınlandı.



Yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda ise; Aslıhan Gürbüz, Tayanç Ayaydın, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Zerrin Sümer ve Hakan Karahan’ın yanı sıra; Oya Okar, Neşem Akhan, Haldun Boysan, Ümit Acar, Yeşim Sery , Serkan Çayoğlu, Sezgi Sena Akay, Yılmaz Sütçü, Necati Kutlu, Atilla Saral, İpek Tenolcay, Yusuf Köksal, Özdemir Çiftçioğlu ve Gaye Çankaya’nın yer alıyor. 



Zeytin Tepesi'nin öyküsü zengin bir sahil kasabasında geçiyor. Kasabadaki sırlar öykünün temelini oluştururken karakterler bu sırların zaman zaman efendisi, zaman zaman da kurbanı olarak, keskin çatışmaların odağında yer alacak



Dizi boyunca, para, iktidar ve ölümcül hırsları için akla gelen her türlü kötülüğü yapmaya bir an dahi tereddüt etmeyen elleri kanlı erkeklerin hükmettiği bir dünyaya, bir genç kız meydan okuyacak. Ailesindeki diğer kadınlarla birlikte uğradığı haksızlıklara karşı büyük bir mücadele verecek.



8 yıl önce kasabanın karanlık sırlarına gömülen annesini araması ve karşılaştığı karanlık engeller, zeytinliklerinin banka ipoteğinden kurtarılması için borç arama mücadelesi, bir gece yarısı kundaklanan zeytinliklerini söndürmek için verdiği ölümcül mücadele, Tarık’ın (Tayanç Ayaydın) erkek kardeşinin tecavüz girişimi ve daha birçok zorlu saldırının hiç biri Deniz Gökçener’i (Aslıhan Gürbüz) korkutmayacak ve yıldırmayacaktır.












Sıradaki Haber İçin Sürükleyin