Kanal D'nin yeni dizisi 'Vicdan'ın reytingleri memnun etti mi? Yapımcısı Medyatava'ya değerlendirdi!

Kanalda dün akşam ilk kez ekrana gelen dizinin yapımcısı ne yorum yaptı?

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisi 'Vicdan'ın reytingleri memnun etti mi? Yapımcısı Medyatava'ya değerlendirdi!

Kanal D'nin başrollerini Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe'nin paylaştıkları yeni dizisi 'Vicdan' dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.



Yapımını Elizi Film’in, yapımcılığını Cengiz Deveci ile Ömer Durak’ın üstlendikleri, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın yaptığı, senaryosunu da Murat Taşkent’in kaleme aldığı dizinin uygulayıcı yapımcısı Seçil İssi, dizinin ilk bölüm değerlendirmesini Medyatava'ya yaptı.



Dün akşam AB'de 3., Total'de 18. sırada yer alan dizi için Seçil İssi, "Reytinglerde sansasyonel bir çıkış yapma kaygımız yoktu. Çıkan sonuçlardan memnunuz. Hikayemiz sonradan açılacak. Hikayemize çok güveniyoruz. Çok karakterli bir iş. Dizinin 3., 4. bölümünde sürprizler olacak. Esas olan proje. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacak. İlk bölümde karakterleri tanıyoruz. Sonuçtan memnunuz" diye konuştu.



İstanbul’un bir mahallesinde yaşanan bir aşk hikâyesinin, yıllar sonra tekrar canlanmaya başlamasıyla geliştiği olayların anlatıldığı 'Vicdan'da Devrim Yakut, Atilla Şendil, Bensu Soral , Hakan Karsak , Yılmaz Gruda, Fırat Altunmeşe, Faruk Akgören, Evrim Alasya, Selin Yeninci, Celil Nalçakan, Caner Çandarlı ve Evrim Doğan de gibi isimler de rol alıyor.



'Vicdan'ın hikayesi şöyle:



"Yıllar sonra mahallesine geri dönmeye karar veren Keriman; ailesinin ve mazide kalan büyük aşkı Yunus'un hayatında tüm taşları yerinden oynatır. Efsane aşıklar Keriman ve Yunus'un yeğenleri Müge ve Emre'nin de teyzesi ve dayısı gibi birbirlerine aşık olmaları da kaderin garip bir cilvesidir. Aradan gecen yıllar içinde Yunus, giderek zenginleşmiş önemli bir işadamı olmuştur. Ortağının kızıyla nişanlanan Yunus, Keriman'ın gelmesiyle eski aşkını unutamadığını  fark eder. Yunus'un hayatındaki en büyük zaafı Keriman'dır. Keriman da bu kadar yıl sonra bile hala ona ilk gün ki kadar aşıktır. Ne yazık ki, sadece Keriman'ın bildiği aşılamaz bir engel vardır Yunus'la aralarında. Bu engel Keriman'ın hem Yunus'a hem de ailesine karşı soğuk ve anlaşılmaz davranmasına sebep olur.



Yunus'un yeğeni Emre'nin  yapacağı büyük hata, Keriman'la Yunus'un yollarını yeniden kesiştirir. Emre'nin hatası hem kendisini hem Müge'yi hem de iki tarafın ailelerini büyük bir utancın içerisine sokar."



© MEDYATAVA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin