Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte, 27 Şubat 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları

11 ilde büyük yıkıma sebebiyet veren, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışırken, bir yandan da normalleşme sürecini yaşıyoruz. Dizi ve filmleri yayın akışlarından çıkan televizyon kanalları da bu bağlanmda normal akışlarına dönmeye başladılar. Pazartesi günlerine damga vuran Alparslan: Büyük Selçuklu ve Ömer dizilerinin rekabeti kaldığı yerden devam ederken, Kanal D'nin yeni dizisi de dün akşam ekran macerasına başladı. İşte reytingler.

Medyatava Özel Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte, 27 Şubat 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı yeni dizisi Veda Mektubu, ekran macerasına başladı.

Veda Mektubu dizisi, din akşam yayınlanan ilk bölümüyle; TOTAL'de 15, AB'de 14 ve ABC1'de de 13'üncü oldu. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk bölüm performansı, beklentilerin altında kalırken, güçlü rakiplerin yer aldığı pazartesi gününde, izlenme oranlarını artırıp artıramayacağı merak konusu oldu.

ÖMER, ALPARSLAN'I GEÇEBİLİR Mİ?

TRT 1'in artık fenomen haline gelen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, zirvedeki yerini bu hafta da korudu. 45'in bölümüyle ekrana gelen dizi, tüm kategorilerde birinci oldu.

Barış Arduç'un başrolünde yer aldığı dizi, deprem felaketleri nedeniyle verilen aranın öncesinde birçok oyuncunun vedasıyla gündeme gelmiş, dizinin bu vedaların ardından akıbetinin ne olacağı da merak konusu olmuştu. Ancak Alparlan: Büyük Selçuklu dizisi, yaklaşık bir aylık aranın ardından zirvedeki yerini korumaya devam etti.

Dün akşam 6'ın bölümüyle izleyici karşısına çıkan Star'ın Ömer dizisi ise, reyting listelerindeki yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta pazartesi günü 5'inci bölümü yayınlanırken meydana gelen Hatay depreminin ardından perşembe günü yayınlanan bölüm tüm kategorilerde birinci olmuştu.

Ömer dizisinin dün akşam kendi gününde yayınlanan 6'ıncı bölümü ise; TOTAL'de 7'nci, AB'de 2'nci be ABC1'de 3'üncü oldu. TOTAL kategorisinde zirvenin biraz gerisinde kalsa da, Ömer dizisinin AB ve ABC1 kategorilerindeki dizisi, hem kanalın hem de yapım şirketinin yüzünü güldürmeye devam etti.

YASAK ELMA VE BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI ZİRVE YARIŞINDA

FOX'un uzun soluklu fenomen dizisi Yasak Elma, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle; Tüm kategorilerde 4'üncü oldu. Dizinin kemik bir izleyici kitlesi var ve kolay kolay da başka yapımları geçiş yapmıyor. Bu da Yasak Elma dizinin izlenme oranlarının belli bir çizgide kalmasına neden oluyor.

atv'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi ise; TOTAL'de 3'üncü, AB'de 7'nci ve ABC'1'de de 5'inci oldu. İlk bölümünden bu yana belli bir çizgide devam eden Bir Küçük Gün Işığı dizisinin özellikte TOTAL kategorisindeki başarısı dikkat çekiyor.

FOX ANA HABER Mİ, ATV ANA HABER Mİ?

Ulusal kanalların ana haber bültenlerindeki rekabet artık iki kanal arasında yaşanıyor desek, yanlış olmaz herhalde. Birkaç kez atv Ana Haber'in gerisinde kalsa da FOX Ana Haber, açık ara en çok izlenen haber bülteni olmaya devam ediyor. Ancak, atv Ana Haber'inde son dönemde izlenme oranlarını artırdığını da söylemek gerekiyor.

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber; TOTAL ve ABC1'de 2'nci olurken, AB'de de üçüncü olarak, günün yine en çok izlenen haber bülteni oldu.

Cem Öğretir'in sunduğu atv Ana Haber ise; Total'de 5, AB'de 6 ve ABC1'de 7'nci oldu. FOX Ana Haber ve atv Ana Haber dışında, reyting listelerinde ilk 10'a giren başka bir haber bülteni olmadığını da söylemekte fayda var.

İşte, 27 Şubat 2023 Pazartesi reyting listeleri (İlk 10 sıra)

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte, 27 Şubat 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin