Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş ilk bölümüyle ne kadar izlendi

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle, ekran macerasına başladı. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte, 22 Şubat 2022 Salı gününün reyting sonuçları...

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş ilk bölümüyle ne kadar izlendi

Kadorunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi isimleri barındıran Üç Kız Kardeş dizisi ekran macerasına başladı.

Üç Kız Kardeş dizisi, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle; Total'de ve 20+ABC1'de sekinci, AB'de ise yedinci olarak ekran macerasına başladı.

SURVIVOR ALL STAR ZİRVEDE

TV8'in fenomen yarışması Survivor All Star 2022, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı.

FOX ANA HABER ZİRVENİN ORTAĞI

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, AB ve 20+ABC1'de ikinci, Total'de de üçünsü sırada yer alarak, günün yine en çok izlenen haber bülteni oldu.

SHOW TV'NİN YENİ DİZİSİ YÜKSELİŞTE

Show TV'nin Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi Baba, dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Baba dizisi, ilk bölümüne nazaran, tüm kategorilerde izlenme oranlarını arttırarak, AB ve 20+ABC1'de üçüncü ve Total'de de dördüncü oldu.

İşte, 22 Şubat 2022 Salı reyting sonuçları:

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş ilk bölümüyle ne kadar izlendi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin