Kanal D'nin yeni dizisi 'Paşa Gönlüm'ün ilk fragmanı yayınlandı

Kanalın önümüzdeki haftalarda yayına girecek dizisinden ilk görüntüler izleyici ile buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisi 'Paşa Gönlüm'ün ilk fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin yapımını D Yapım, yapımcılığını Ayşe Durmaz'ın üstleneceği, yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan'ın oturacağı yeni dizisi Paşa Gönlüm'ün ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.



Başrollerinde; Tarık Papuçcuoğlu, Derya Alabora, Kerem Atabeyoğlu, İsmail Filiz, Leyla Feray gibi oyuncuların yer alacağı dizinin konusu da şu şekilde:



"Aksiyonun, eğlencenin ve entrikanın bitmediği bir mahalle. Bir yılbaşı günü art arda doğan Mesut ve Bahtiyar, o günden bu yana bitmez tükenmez bir rekabetin içindedir. Öyle ki; aynı günde evlenirler ve aynı sokakta karşılıklı birer çeyiz dükkanı açarlar. En büyük idealleri ise uzaktan akrabaları olan Paşa Dede’nin konağını alıp yerine alışveriş merkezi yapmaktır. Yıllardır mirası kapmak için birbiriyle yarış halinde olan Mesut ve Bahtiyar’ın planları, gizemli bir kızın Paşa Dede’nin evine yerleşmesiyle bozulur. Türkan adındaki bu kız güzelliği ile insanların başını döndürürken, saflığı ile de kendine aşık eder.



Annesini aramak için Bursa’dan İstanbul’a gelen Türkan, iki erkek arasında kalır. Mesut ve Bahtiyar’ın aksine çok iyi arkadaş olan oğulları Fikret ve Melih, Türkan’ın mahalleye gelmesiyle birbirlerine düşman olur. Her ikisi de Türkan’ın aşkını kazanmak için mücadele eder. Türkan ise yıllardır görmediği annesine kavuşmak istemektedir"





tıklayınız






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin