Kanal D'nin yeni dizisi Kayıp'tan ilk kareler yayınlandı

Kayıp dizisi Eylül ayında seyirci ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisi Kayıp'tan ilk kareler yayınlandı

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği yönetmenliğini üç yıl boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan'ın yaptığı Kayıp'ın çekimlerine, geçtiğimiz günlerde İstanbul Kemerburgaz’da başlandı.



Başrollrini Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Dolunay Soysert, Kaan Taşaner, İlker Kaleli, Menderes Samancılar gibi oyuncuların paylaştığı dizinin konusu çok zengin olan Şarman Ailesi’nin başına gelen büyük bir felaket etrafında gelişiyor.



Kayıp'ın konusu ve oyuncu kadrosu şu şekilde:



"Kemal ve eşi Leyla’nın, çocukları Kerem ve Yasemin’le birlikte herkesi kıskandıracak bir hayatları vardır. Büyük bir aile şirketi, güzel bir ev, dışarıdan her şeye sahip, kusursuz bir aile gibi görünürler. Ancak bu muhteşem aile tablosu bir gecede yerle bir olur. Şarman Holding’in veliahtı, Leyla Şarman Özdemir ve Kemal Özdemir’in biricik oğulları Kerem, annesi ve babasının evde olmadığı bir gece, iki polis tarafından götürülür ve daha sonra kendisinden haber alınamaz.



Ailenin biricik oğullarını bulmak için verdikleri amansız mücadele, aile içerisindeki ilişkilerin sarsılmasına ve herkesin kendine sakladığı sırların açığa çıkmasına da neden olur"



Yapım: D Yapım



Yapımcı: Ayşe Durmaz



Yönetmen: Zeynep Günay Tan



Senaryo: Elif Usman



Sanat yönetmeni: Murat Güney



Görüntü yönetmeni: Sedat Yücel



Müzik: Gökhan Kırdar



Oyuncular ve karakterleri



Mete Horozoğlu (Mehmet Kantarcı), Aslı Enver (Özlem Albayrak), İlker Kaleli (Faik Şaşmaz) Kaan Taşaner (Kemal Özdemir), Dolunay Soysert (Leyla Şarman Özdemir), Kürşat Alınaçık (Murat Şarman), Menderes Samancılar (Hasan Deliorman), Fahri Şaşmaz (Yunus Emre Terzioğlu),Ferit Kaya (Bekir Çimen), Erhan Can Kartal (Kerem Özdemir), Eşref Seyitoğlu (Bilal Toklu), Yıldıray Şahinler (Metin Sönmez),Berk Erçer (Mahir Eray), Zeynep Kankonde (Elmas Toklu), Zeynep Altıner (Yasemin Özdemir), Banu Fotocan (Gülriz Kurtuluş), Nalan Yavuz (Cemile Kantarcı),Gizem Akman (İnci Kantarcı) 



                           


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin